Jack Schlossberg, όπως John F. Kennedy Jr.

Ο μοναδικός εγγονός του John F. Kennedy είναι ολόιδιος ο αδικοχαμένος θείος του.

Γράφει: Esquire Editors 02 Φεβρουαρίου 2022

Όπως κάθε μέλος της οικογένειας Kennedy, έτσι και ο γιος της Caroline Kennedy, της μοναχοκόρης του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy και της Jackie Kennedy κατάφερε να διαπρέψει μέσω των σπουδών του. Ο Jack Schlossberg, ο οποίος είναι ο μοναδικός άνδρας "διάδοχος" της διάσημης "αυτοκρατορίας", αποφοίτησε από δύο σχολές του Harvard, ανεβάζοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών για να γιορτάσει το γεγονός.

H απίστευτη ομοιότητα

Ως γνήσιος Kennedy, ο εγγονός του πασίγνωστου Αμερικανού ηγέτη, πήρε δύο πτυχία από τα τμήματα της Νομικής και των Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Harvard. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μία μικρή γιορτή είχε στηθεί για τον λαμπρό νέο, ο οποίος στην πρώτη απεικονίζεται να απολαμβάνει με μία αστεία γκριμάτσα ένα cupcake με το logo του Harvard, ενώ στην επόμενη βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος, κάτι που λογικά έκανε συχνά προκειμένου να κατακτήσει τους δύσκολους στόχους που είχε θέσει. 

Πέρα από τα σχόλια με τα συγχαρητήρια που δέχθηκε για τον άθλο που ολοκλήρωσε, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν την ομοιότητα του Schlossberg με τον αδικοχαμένο θείο του, JFK Jr. Από τα πυκνά μαλλιά του και το ευγενικό του χαμόγελο, ο γιος της αδερφής του Kennedy θυμίζει αρκετά τον πιο περιζήτητο εργένη της σοσιαλιτέ, πριν φυσικά γνωρίσει την αγαπημένη του, Carolyn Bessette.

H συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.