Η σχέση της Pamela Anderson με τον Vladimir Putin

Δεν είναι αυτό που νομίζεις: Η Pamela απλώς ήθελε να σώσει τις φώκιες και τις φάλαινες.

Καθώς τα μέσα ενημέρωσης περνούν την ιδιωτική ζωή του Vladimir Putin από εξονυχιστικό έλεγχο, αναζητώντας ερωμένες και κόρες με διαφορετικά επώνυμα, ανακάλυψαν κάτι πραγματικά αναπάντεχο: Τη σχέση του με την Pamela Anderson. Μεταξύ μας, με το τέλος του Pam & Tommy, όσοι επέμεναν και επιμένουν να αντιμετωπίζουν την ηθοποιό σα μία reality φουσκωτή κούκλα που είναι καλή μόνο για ροζ βίντεο, δεν ήθελαν και πολύ να αρχίσουν τα σενάρια περί ειδυλλίου με το Ρώσο πρόεδρο που εισέβαλε στην Ουκρανία.

Κάπως έτσι λοιπόν, μερικοί καλοθελητές ξέθαψαν απόσπασμα συνέντευξης της Anderson στο Life's Stories, με τον Piers Morgan -ποιος άλλος φυσικά- να τη ρωτά επίμονα για τη φύση της σχέσης της με το Ρώσο έχοντας την πληροφορία ότι οι δυο τους διατηρούν επικοινωνία από το 2009. Για την ακρίβεια θέτει αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τον αν είχαν μιλήσει απευθείας ή πόσες φορές είχαν ειδωθεί. Από την πλευρά της η Pamela Anderson, σε μία σκηνή που μοιάζει βγαλμένη από το Pam & Tommy και με το κοινό να ξεσπά σε γέλια είχε προσπαθήσει ως όφειλε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η γνωριμία και οι εξηγήσεις

Για την ιστορία, η επικοινωνία ανάμεσά τους αναπτύχθηκε το 2009 και οφείλεται στις δράσεις προστασίας των ζώων που εδώ και δεκαετίες πραγματοποιεί η σταρ του Baywatch. Εκείνη τη χρονιά λοιπόν, έγραψε μία επιστολή στον Putin ζητώντας του να σταματήσει τις βίαιες δραστηριότητες ενάντια στις φώκιες, καθώς και την εισαγωγή θαλάσσιων θηλαστικών. Το 2015, η Pamela επανήλθε με νέο, άμεσο αίτημα στο Ρώσο πρόεδρο να εμποδίσει την πορεία ενός πλοίου που μετέφερε αρκετούς τόνους κρέατος φάλαινας στην Ιαπωνία και που έπρεπε να περάσει από τα ρωσικά ύδατα.

>Διάβασε ακόμη: Barb Wire, το story της ταινίας που τελείωσε την καριέρα της Pamela Anderson

Παρότι ο Morgan φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο η Pamela έπρεπε να ανταποδώσει αυτές τις χάρες ή για τη φύση της επαφής της με τον Putin, εκείνη επεσήμανε ότι μόνο το 2012 του ζήτησε να είναι εκείνος αυτός που θα τις παρέδιδε μερικά λουλούδια στην ορκωμοσία της, αλλά δεν το έκανε. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι "μερικές φορές" κατά σύμπτωση βρέθηκαν στο ίδιο μέρος. "Ναι, έχω μια εξαιρετική σχέση με τη Ρωσία", είχε πει τότε, γιατί πολύ απλά είχαν ικανοποιηθεί κάποια από τα αιτήματά της.

Το Yahoo πάντως, έχει συγκεντρώσει μερικά αποσπάσματα από την επιστολή της Pamela προς τον Putin το 2015, εξαιτίας της οποίας, κλήθηκε η ίδια αυτοπροσώπως στο Κρεμλίνο ώστε να συζητηθούν πιθανές λύσεις στο πρόβλημα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear

Η ανησυχία του Elon Musk για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα...".

Συμβουλές για να διατηρήσεις το σώμα σου εκεί κοντά στα 40

Ξέρουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα Huawei FreeClip είναι τα πιο ξεχωριστά ακουστικά στην κατηγορία τους

Δοκιμάσαμε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έρχοναι μαζικές απολύσεις στην Tesla για 'περισσότερη παραγωγικότητα' λέει ο Elon Musk

Αναμένεται να ξεπεράσουν του 10% του εργατικού δυναμικού της.