10 εκατ. δολάρια για την έπαυλη του Stephen Curry

Τι περιλαμβάνει ο επίγειος παράδεισος του Stephen και της Ayesha Curry στην Καλιφόρνια.

Λίγο μετά την κατάκτηση του 4ου δαχτυλιδιού ο Stephen Curry αποφάσισε να θέσει προς πώληση την πολυτελή του έπαυλη στην Καλιφόρνια. Μαζί με την Ayesha Curry και τα παιδιά τους, έζησαν εκεί από το 2016-2019 -όσο μπορεί να μείνει σπίτι του ένας παίκτης ΝΒΑ- και αφού το ανακαίνισαν αποφάσισαν να το βγάλουν στο σφυρί. Ο αγοραστής θα απολαύσει ένα αρχοντικό βγαλμένο από παραμύθι, αλλά θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

10 εκατ. δολάρια για την έπαυλη του Stephen Curry

Τι περιλαμβάνει το ονειρικό σπίτι του πρωταθλητή

Το πρώην σπίτι του MVP των τελικών του ΝΒΑ πωλείται έναντι 9,4 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω της κτηματομεσιτικής εταιρίας Woehrle Real Estate. Βρίσκεται στο Άλαμο της Καλιφόρνια με έκταση 1,56 στρέμματα και 5 υπνοδωμάτια. Το ζευγάρι αναδιαμόρφωσε πλήρως την κουζίνα ώστε να ταιριάζει στο πάθος του για το φαγητό και φύτεψαν οπωροφόρα δέντρα στην πίσω αυλή.

> Διάβασε ακόμη: Stephen Curry, υποκλινόμαστε

Το ακίνητο περιλαμβάνει ακόμη κομμωτήριο με ειδικό φωτισμό, μια τεράστια ντουλάπα παπουτσιών και ένα μικρό δάσος. Για τα παιδιά είχαν φτιάξει ένα μικρό θεματικό Playhouse με το άλογο πρωταγωνιστή. Αν αυτά δεν αρκούν, περιλαμβάνει πισίνα υπερχείλισης, σάουνα, τζάκια, καμπάνα και γαλλικούς κήπους.

Η έπαυλη του Curry

"Αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον και η συλλογή από οπωροφόρα δέντρα και χλωρίδα συμπληρώνουν μια πισίνα 25×50, ένα σπα, μια καμπάνα, ένα μικρό δάσος, ένα παιδότοπο και έναν ξενώνα με σάουνα. Σε όλη την έκταση υπάρχουν γαλλικά γλυπτά, σιντριβάνια και υπαίθρια τζάκια. Ο πλούσιος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η γραφική αυλή είναι πραγματικά ένας μαγικός χώρος για να τον αποκαλέσετε σπίτι. Βραβευμένα σχολεία, πάρκα, εστιατόρια και λέσχες συμπληρώνουν αυτό το κτήμα", περιγράφει η ιστοσελίδα Woehrle Real Estate.

> Διάβασε ακόμη: Nikola Jokic και πάλι

Η έπαυλη του Curry

Το πολυτελές αρχοντικό των 10.529 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει επίσης κελάρι κρασιών, αίθουσα μέσων ενημέρωσης, δρύινα δάπεδα, πολυελαίους και χειροτεχνία του παλιού κόσμου. Αν το σκέφτεστε, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Ούτε 10 εκατομμύρια δολάρια δεν χρειάζονται!

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear

Η ανησυχία του Elon Musk για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα...".

Συμβουλές για να διατηρήσεις το σώμα σου εκεί κοντά στα 40

Ξέρουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα Huawei FreeClip είναι τα πιο ξεχωριστά ακουστικά στην κατηγορία τους

Δοκιμάσαμε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έρχοναι μαζικές απολύσεις στην Tesla για 'περισσότερη παραγωγικότητα' λέει ο Elon Musk

Αναμένεται να ξεπεράσουν του 10% του εργατικού δυναμικού της.