H Formula 1 και o Enzo Ferrari έχουν συναρπάσει τον χώρο του θεάματος όσο ποτέ, μετά τις επιτυχίες του Netflix με το Drive to Survive. Πρόσφατα σε ενημερώσαμε πως ο Michael Mann θα φτιάξει μια ταινία για τον Enzo Ferrari, ενώ ο Keanu Reeves θα ξεκινήσει να δουλεύει ντοκιμαντέρ για την Brawn GP με τον Jenson Button. Ο Daniel Ricciardo συνεργάζεται με το Hulu για μια σειρά με το σενάριο να περιστρέφεται γύρω από την Formula 1, ενώ ο Lewis Hamilton έχει ήδη συμφωνήσει με το Apple tv για ένα σίριαλ που θα είναι κάτι σαν το προσωπικό του (και της Mercedes) Drive to Survive. 

Το Apple TV όμως δεν σταματά εκεί, καθώς πρόσφατα, σύμφωνα πάντα με το Hollywood Reporter, ζήτησε από τους δημιουργούς του επιτυχημένου Peaky Blinders να συνδράμουν στην σειρά για την Ferrari και συγκεκριμένα τον Enzo Ferrari. Το βιογραφικό αυτό σίριαλ θα βασίζεται πάνω στο best seller του Luca Dal Monte, το οποίο αφορά τον Enzo. 

Τι δουλειά θα έχει ο Steve Knight

Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steve Knight και ο σκηνοθέτης Stefano Solima, θα αποτελέσουν τον κορμό της δημιουργικής ομάδας, την οποία ως επικεφαλής παραγωγοί θα ενισχύσουν ο Lorenzo Mieli και ο Paolo Sorentino.

Η συνέχεια στο TopGear