O Ben Affleck αξίζει εκατομμύρια, στην κυριολεξία

Μια ματιά στην αμύθητη περιουσία του ηθοποιού που σήμερα γίνεται 50 χρόνων.

Μπορεί ο Ben Affleck να ζει φέτος τη δεύτερη νιότη του, όμως η αλήθεια είναι ότι και για αυτόν, όπως για όλους μας, ο χρόνος είναι αμείλικτος. Ο αγαπημένος ηθοποιός κλείνει σήμερα, 15 Αυγούστου, τα 50 του χρόνια και βλέπει τη δημοτικότητά του να είναι υψηλότερη από ποτέ. Λίγο η πολύχρονη πορεία του στη μεγάλη οθόνη, λίγο η επανασύνδεση και ο γάμος του μετά από 20 χρόνια με την Jennifer Lopez και φυσικά το γεγονός ότι κέρδισε τη μάχη με την εξάρτηση του τζόγου, τον έχουν μετατρέψει σε έναν από τους πιο κερδοφόρους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Εμείς σήμερα, ανήμερα της συμπλήρωσης μισού αιώνα από τη γέννησή του ρίχνουμε μία ματιά στην αμύθητη περιουσία του. Άλλωστε από όταν τα ξαναβρήκε με την JLo, δεν έχουν από κοινού σταματήσει να κάνουν επίδειξη της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους. Τον τελευταίο χρόνο που είναι μαζί, οι δυο τους έχουν κάνει τα πάντα: από το να γιορτάσουν τα 52α γενέθλια της Lopez με πολυτελείς ευρωπαϊκές διακοπές, περνώντας τον χρόνο τους σε ένα τεράστιο ιδιωτικό γιοτ, μέχρι να περιηγηθούν μαζί σε σπίτια, εκ των οποίων και μία έπαυλη αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων στην οποία λέγεται ότι πρόκειται να μετακομίσουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Ben Affleck βγάζει έως και 15 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία

Ο Ben Affleck έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα σωρό ταινίες όλα αυτά τα χρόνια και έχει κερδίσει πολλά στην πορεία. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η μεγαλύτερη αμοιβή του ήρθε το 2003 για την ταινία Paycheck (σύμπτωση;), για την οποία έβγαλε 15 εκατομμύρια δολάρια.

Επίσης κέρδισε μόλις 6 εκατομμύρια δολάρια για το Reindeer Games, 10 εκατομμύρια δολάρια για τις ταινίες Changing Lanes και The Sum of All Fears, και  12,5 εκατομμύρια δολάρια για το εγκληματικό αριστούργημα Gigli.

Εν τω μεταξύ, το Good Will Hunting -και η ταινία που εκτόξευσε την καριέρα του Μπεν- ήταν από τις μικρότερες αμοιβές του. Αλλά ήταν ακόμα αρκετά μεγάλη για άλλους λόγους, πέρα από τα οικονομικά. Πίσω στο 2013 o ίδιος δήλωνε στο Boston Magazine: "Θυμάμαι ότι είχε δημοσιευτεί στο Daily Variety ότι θα παίρναμε 600.000 δολάρια. Δεν είχαμε πίστωση, οπότε πήγαμε να νοικιάσουμε αυτό το σπίτι που κόστιζε 3.000 δολάρια το μήνα και χρησιμοποιήσαμε ένα αντίγραφο της Daily Variety για να πάρουμε το σπίτι. Έλεγα: "Δεν έχω πίστωση, αλλά αυτό είμαστε". 

Και ο σπιτονοικοκύρης είπε, "Εντάξει, βέβαια". Σκεφτήκαμε ότι 600.000 δολάρια θα μας κάλυπταν για 20 χρόνια, οπότε νοικιάσαμε καλύτερα διαμερίσματα και αγοράσαμε ο καθένας Jeep Cheroke. Και μείναμε εντελώς άφραγκοι μέσα σε ένα χρόνο".

Τι γίνεται με τον Batman;

Ο ακριβής μισθός του Ben ως Batman δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με το Forbes, πήρε "ένα τεράστιο μισθό" για τo Dawn of Justice, που οδήγησε στο να βγάλει 35 εκατομμύρια δολάρια το 2014.

> Διάβασε ακόμη: Ο Ben Affleck βάζει ξανά τη στολή του Batman

Κέρδισε 55 εκατομμύρια δολάρια το 2020

Ο μισθός του 2020 έβαλε τον Ben στη λίστα με τα κέρδη των 100 διασημοτήτων του Forbes στο Νο 37, με το πρακτορείο να αναφέρει πως: "Έχει ήδη εισπράξει οκταψήφιους μισθούς για το The Last Duel και το Hypnotic". Για τους λάτρεις της στατιστικής, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth η περιουσία του Ben Affleck φέτος ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια δολάρια. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.