Σε άλλα νέα, το ίντερνετ αναρωτιέται αν ο Harry Styles έφτυσε τον Chris Pine

Spitgate: Το ίντερνετ ασχολείται με το περίεργο συμβάν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 07 Σεπτεμβρίου 2022

Τι συνέβη τελικά στη Βενετία; Έφτυσε ο Harry Styles τον Chris Pine ή όχι; Σχεδόν μισό χρόνο μετά το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock, το ίντερνετ διχάζεται και πάλι με αφορμή το "φτύσιμο" (ή και όχι) του αγαπημένου τραγουδιστή στον ηθοποιό.

Στα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Harry Styles να κατευθύνεται προς την κενή θέση δίπλα στον Chris Pine την ώρα που ο τελευταίος χειροκροτά. Πριν ωστόσο καθίσει, κάνει μια κίνηση με το στόμα του, με τον ηθοποιό να μένει άναυδος.

Το βίντεο που διέρρευσε από την πρεμιέρα του Don't Worry Darling στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε αμέσως viral στο Twitter με το hashtag #spitgate με τους fans των δύο να βρίσκονται σε ντιμπέιτ. Ο Styles, από την πλευρά του, κοιτάζει μπροστά με την ήρεμη έκφραση "Ποιος, εγώ;!" που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει στις μητέρες μας αφού κάνουμε κάτι άσχημο.

> Διάβασε ακόμη: Ο Harry Styles και ο Alessandro Michele έκαναν το bromance τους ρούχα

Φαίνεται εντελώς απίθανο ότι ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ μας θα έφτυνε τον Chris Pine μπροστά σε ολόκληρο τον παγκόσμιο Τύπο, αλλά από την άλλη γίνεται τα μάτια σου να λένε ψέματα;

Fake σκάνδαλο σύμφωνα με εκπροσώπους του Pine

Οι εκπρόσωποι του Pine είπαν στο People πώς "αυτή είναι μια γελοία ιστορία - ένα πλήρες κατασκεύασμα και το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που είναι ξεκάθαρα παραπλανητική και επιτρέπει ανόητες εικασίες. Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο Harry Styles δεν έφτυσε τον Chris Pine. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε υπόνοια περί του αντιθέτου είναι μια απροκάλυπτη προσπάθεια να δημιουργηθεί δράμα που απλά δεν υπάρχει". Οι εκπρόσωποι του Styles, από την πλευρά τους, δεν έχουν σχολιάσει.

Εσείς τι λέτε;

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης