Ο Harry Styles και ο Alessandro Michele έκαναν το bromance τους ρούχα

Η συλλογή HA HA HA του οίκου Gucci γεννήθηκε μέσα από μηνύματα στο WhatsApp και φωτογραφίες "εκκεντρικών αντρών" από τα 70s.

Ο Harry Styles και ο Alessandro Michele δεν βλέπονται καθημερινά μεταξύ τους, δεν τελειώνουν την ημέρα τους ανταλλάζοντας αμπελοφιλοσοφίες με ένα ποτήρι κόκκινο, σαν αίμα, κρασί ανά χείρας, παρότι συναντιούνται κάθε που τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους. Η φιλία τους, που ξεκίνησε την εποχή που έκαναν και οι δυο τους τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του θεάματος -ναι, η μόδα που φτιάχνει ο Michele για τον οίκο Gucci, αν δεν είναι τέχνη, θέαμα είναι- διατηρείται μέσα από μηνύματα στο WhatsApp, με τις κουβέντες τους να περιστρέφονται γύρω από τα ρούχα. Ακόμα κι όταν βγαίνουν για φαγητό, όλο για μόδα και για στυλ μιλάνε. Λογικό, λοιπόν, κάποια στιγμή να δημιουργήσουν από κοινού μια συλλογή, όπως έγινε με τη HA HA HA, που πήρε το όνομά της από τα αρχικά των μικρών τους ονομάτων και η οποία παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο.

Ο Harry Styles και ο Alessandro Michele έκαναν το bromance τους ρούχαSimon 171

25 looks βγαλμένα από τα 70s

Όπως δήλωσε ο Michele στο αμερικάνικο Esquire, δεν σχεδίαζαν η συλλογή αυτή να εξελιχθεί σε μια εξτραβαγκάντζα, σε κάτι το φανταχτερό, το πομπώδες ή το γκλαμουράτο. Ήθελαν απλώς να φτιάξουν την "γκαρνταρόμπα των ονείρων" του Styles, ρούχα που θα τα φορούσε στην καθημερινή του ζωή.

HA HA HA COLLECTIONSimon 171

Οι "αγγλικές αναφορές" του σταρ του πενταγράμμου είναι παρούσες στα α λα Prince of Wales καρό, που έχουν πάνω τους κάτι από την εκκεντρικότητα του οίκου Gucci. Ξεχωρίζουν, επίσης, τα πλεκτά, οι καζάκες, τα σακάκια τα σταυροκουμπωτά αλλά και οι απλικαρισμένες καρδιές.

HA HA HA COLLECTIONSimon 171

Αυτό όμως που δίνει το στίγμα στη συλλογή είναι η αγάπη για το στυλ των 70s και τους vintage θησαυρούς. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Michele, με τον Styles αντάλλαζαν στο WhatsApp φωτογραφίες "εκκεντρικών αντρών" που είχαν ληφθεί τη δεκαετία του 1970.

> Διάβασε ακόμα: Ακόμα ένα τρελό κοστούμι για τον Harry Styles

Η συλλογή παρουσιάστηκε σε vintageάδικο

Τα ρούχα παρουσιάστηκαν σε ένα vintageάδικο στο Μιλάνο, διασκορπισμένα σε καλόγερους από τους οποίους κρέμονταν πραγματικά vintage ρούχα, όλα περασμένα σε κρεμάστρες με το έμβλημα του οίκου Gucci, καθιστώντας ασαφές το τι είναι παλιό και τι καινούργιο. 

HA HA HA COLLECTIONSimon 171

HA HA HA COLLECTIONSimon 171

> Διάβασε ακόμα: Το cardigan του Harry Styles γίνεται NFT

Ο Michele επισήμανε ότι η συλλογή ξεκίνησε από κάτι τόσο προσωπικό που νιώθει περίεργα που αυτά τα ρούχα έχουν πλέον πάνω τους μια ετικέτα που γράφει Gucci και ένα καρτελάκι με μια τιμή. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το να υπάρξει άλλη μία κοινή συλλογή των δύο δημιουργών στο μέλλον. Κι αυτό γιατί στην ουσία της η πρώτη, η HA HA HA, προέκυψε από ένα bromance με πολύ βαθιές ρίζες για να σβήσει σαν πυροτέχνημα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.