Η Ρωσία απαγόρευσε την είσοδο σε Ben Stiller και Sean Penn

Οι ηθοποιοί βρέθηκαν στη λίστα με τους 25 Αμερικανούς που έχουν λάβει προσωπικές κυρώσεις από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Γράφει: Esquire Editors 07 Σεπτεμβρίου 2022

Τη δυσαρέσκειά του στον Ben Stiller και τον Sean Penn ήθελε να δείξει ο Vladimir Putin, όταν το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε τις προσωπικές κυρώσεις σε 25 Αμερικανούς ως απάντηση στις κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ σε Ρώσους πολίτες.

Τα ταξίδια των δύο ηθοποιών

Οι δύο ηθοποιοί είναι από τους ελάχιστους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα της ένοπλης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ έχουν επισκεφθεί και τον Πρόεδρο Zelenkyy, συζητώντας μαζί του για την κατάσταση. Πιο αναλυτικά, ο Penn λόγω του ακτιβισμού του, είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ του VICE σχετικά με τον πόλεμο που εκτυλίσσεται, ενώ είχε αποκαλύψει πως είχε σκεφθεί να καταταγεί προκειμένου να βοηθήσει τον λαό εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Penn (@seanpenn)

 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης