10 συνεντεύξεις που πήγαν όλα λάθος

Λάθη, ατάκες και παρεξηγήσεις που θα μείνουν στην ιστορία των συνεντεύξεων.

Γράφει: Esquire Editors 17 Σεπτεμβρίου 2022

Οι συνεντεύξεις είναι μέρος της δουλειάς των celebrities είτε πρόκειται για τραγουδιστές είτε για ηθοποιούς. Πολύ πριν τα social media, ήταν ο μοναδικός τρόπος των stars να μιλήσουν στο κοινό τους ενώ στην εποχή του Instagram και του Tik Tok είναι ένας τρόπος για να συζητηθεί η δουλειά τους.

Κάποιες φορές, βέβαια, οι συνεντεύξεις δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Οι σταρ δέχονται ερωτήσεις που δεν θέλουν, οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν on air 'παραξενιές' που δεν περίμεναν ή απλά κάποιος λέει κάτι που δεν θα έπρεπε. Το καλό είναι πως όπως και να καταλήξει μια συνέντευξη ποτέ δεν χάνει το ενδιαφέρον της και κυρίως είναι βιντεοσκοπημένη ώστε να βλέπουμε τις πιο fail στιγμές σε συνεντεύξεις όποτε θέλουμε!

Lady Gaga

Όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, ο παρουσιαστής είχε ενθουσιαστεί πολύ. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εξάλλου, όλες οι εκπομπές έψαχναν ένα ενδιαφέρον θέμα. Ο Fallon είχε καταφέρει να 'κλείσει' την Gaga για να εμφανιστεί στο show του μέσω FaceTime και μάλιστα για να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση. Όταν όμως η τραγουδίστρια εμφανίστηκε on air, του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει την ανακοίνωση, αφήνοντας τον παρουσιαστή εμφανώς απογοητευμένο.

Rihanna

Όταν η Rihanna έδινε μια συνέντευξη Τύπου για την ταινία Battleship το 2012, ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε για τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί σχέσης της με τον Ashton Kutcher. Η Rihanna εκνευρίστηκε αλλά χαμογελώντας του απάντησε "πω πω, πόσο απογοητευτική ήταν αυτή η ερώτηση;”.

Katy Perry

Η συνέντευξη που έδωσε η Katy Perry στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ήταν απογοητευτική από την αρχή. Η Ellen ξέχασε ότι η Perry ήταν παντρεμένη αλλά στη συνέχεια έδειχνε ολοένα και πιο εκνευρισμένη. Ο λόγος; Η Katy Perry την διέκοπτε συνέχεια και μπορεί να μην ήταν από τις καλύτερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις αλλά τουλάχιστον ήταν αστεία.

Kanye West

O Kanye West πάντα έλεγε τη γνώμη του χωρίς να διστάζει και πριν κάποια χρόνια ήταν ακόμα πιο χειμαρρώδης. Η πιο γνωστή γκάφα του σε συνέντευξη ήταν όταν μιλούσε στο TMZ και κάποια στιγμή άφησε να εννοηθεί ότι η σκλαβιά στην Αμερική ήταν 'επιλογή'. Μια ατάκα που έκανε ακόμα και τους παρευρισκόμενους να προσβληθούν, με τον Kanye να απολογείται επί τόπου.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις τύχη στη ζωή σου, σύμφωνα με το TikTok

Παραδόξως, κάποιες από αυτές τις συμβουλές παύλα πρακτικές, βγάζουν νόημα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι σχέση έχει ο Tony Soprano με τον LeBron James

O James Gandolfini είχε υποδυθεί ξανά τον θρυλικό ήρωα σε ένα μικρό βίντεο που έχει όλες τις απαντήσεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης