Ο Ryan Reynolds λέει συχνά ότι η εκμάθηση της επίλυσης συγκρούσεων άλλαξε τη ζωή του και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τις επιχειρήσεις. Πιθανότατα αυτό τον έχει βοηθήσει και στη διοίκηση της Ρέξαμ, την οποία αγόρασε από κοινού με τον Rob McElhenney. Οι τεχνικές επίλυσης συγκρούσεων δεν είναι ένα απλό σεμινάριο για την ορθή διοίκηση επιχειρήσεων ωστόσο. Είναι ένα εγχειρίδιο για τη ζωή και έτσι ακριβώς το βλέπει και ο Reynolds. 

Ο Deadpool πιστώνει στην επίλυση συγκρούσεων το ότι μεταμόρφωσε τη ζωή του και την προσέγγισή του στις επιχειρήσεις. "Ζούμε σε έναν κόσμο που όλο και περισσότερο διοικείται με κανόνες παιχνιδιού και νομίζω ότι έχουμε το ένστικτο να κερδίζουμε, να συντρίβουμε και να σκοτώνουμε", δήλωσε στο συνέδριο FutureWorks της Indeed την προηγούμενη Πέμπτη.

Τι δήλωσε ο Reynolds

"Αν μπορείς κατά κάποιο τρόπο να απεμπλακείς ή να αφοπλίσεις αυτό το ένστικτο για ένα δευτερόλεπτο και αντ' αυτού να το αντικαταστήσεις με την προσπάθεια να μάθεις κάποιον, αυτό είναι μια ηγετική ιδιότητα για μένα, που έχει κυριολεκτικά αλλάξει κάθε πτυχή της ζωής μου".

> Διάβασε ακόμη: Ryan Reynolds και Rob McElhenney μας καλωσορίζουν στο Ρέξαμ

Ο Reynolds δήλωσε ότι έμαθε για την επίλυση συγκρούσεων παρακολουθώντας ένα σχετικό εργαστήριο αφού ένιωσε "λίγο χαμένος και λίγο θυμωμένος" στα 20 του χρόνια. "Ήθελα να διορθώσω κάτι. Ήθελα να γίνω καλύτερος", είπε. "Έτσι παρακολούθησα αυτό το εργαστήριο για την επίλυση συγκρούσεων και δεν το περίμενα, αλλά πραγματικά άλλαξε τη ζωή μου και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εφάρμοσα αυτές τις αρχές στις επιχειρήσεις ειδικότερα".

Ο Reynolds είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας τηλεφωνίας Mint Mobile και της Maximum Effort, μιας εταιρείας παραγωγής και ενός πρακτορείου ψηφιακού μάρκετινγκ. Αγόρασε την Aviation American Gin το 2018 και πούλησε τη μάρκα δύο χρόνια αργότερα για περίπου 610 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, αγόρασε το 2020 μαζί με τον συνάδελφό του Rob McElhenney την ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου της 5ης κατηγορίας Wrexham AFC.

"Αντί να προσπαθώ απλώς να κερδίσω ή να νικήσω κάποιον με τον οποίο διαφωνώ, αν τον αντικατοπτρίζω, τον συναισθάνομαι και τον επικυρώνω, ξαφνικά είναι σύμμαχος, ακόμη και αν αυτό δεν συμβαίνει τη στιγμή εκείνη", πρόσθεσε. "Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα με άλλους ανθρώπους αν δεν τους καταλαβαίνεις".
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.