Ο Wolverine πάει Deadpool

Ο Hugh Jackman φορά για μια τελευταία φορά τη στολή του Wolverine, όπως αποκάλυψε με ένα επικό βίντεο ο κολλητός του Ryan Reynolds.

Είναι οι πιο διάσημοι κολλητοί του Χόλιγουντ, με τις φάρσες που κάνει ο ένας στον άλλον να γίνονται αμέσως viral. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να συνεργαστούν και στον Deadpool. O Hugh Jackman θα υποδυθεί για μια τελευταία φορά τον Wolverine στο κινηματογραφικό σύμπαν που έχει στήσει ο φίλος του, Ryan Reynolds. 

Ο Reynolds ανέβασε στο twitter ένα βίντεο που όχι μόνο ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης ταινίας της Marvel στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αλλά αποκαλύπτει επίσης ότι ο Jackman έχει συμμετάσχει στο project για να επαναλάβει τον ρόλο του. Το βίντεο είναι πραγματικά επικό, καθώς εκεί που νομίζεις ότι ο Reynolds έχει ξεμείνει από ιδέες, εμφανίζεται ο Jackman για να του δώσει τη λύση. 

"Δύσκολα κρατάω το στόμα μου ραμμένο κλειστό γι' αυτό", έγραψε ο Reynolds , αναφερόμενος στην ατυχή περιπέτεια του Deadpool στον σωματικό τρόμο στην ταινία X-Men Origins του 2009: Wolverine. 

Η τελευταία εμφάνιση του Jackman ως Wolverine ήταν το βραβευμένο από τους κριτικούς Logan το 2017, το οποίο έριξε μια σαφώς μελαγχολική ματιά στο τέλος της αιματηρής καριέρας ενός υπερήρωα. Έχει περάσει ακόμη περισσότερος καιρός από τότε που ο James Howlett του Jackman και ο Wade Wilson του Reynolds μοιράστηκαν την οθόνη, καθώς εμφανίστηκαν μαζί μόνο μία φορά στο X-Men Origins: Wolverine.

Η επανένωση τους

Η επανένωση αυτών των δύο Καναδών υπερηρώων δεν είναι το μόνο σημαντικό ορόσημο που θα επιτύχει το Deadpool 3. Η ταινία θα σηματοδοτήσει την επίσημη είσοδο του Merc with a Mouth στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αφού η μητρική εταιρεία της Marvel, η Disney, εξαγόρασε την εταιρεία παραγωγής του Deadpool, την 21st Century Fox, το 2019.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του Jackman σημαίνει ότι το Deadpool 3 θα είναι πλέον και η εισαγωγή του Wolverine στον κόσμο του Thor και του Thanos. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο πολύ οι πρόσφατες ταινίες της Marvel παίζουν με εναλλακτικά σύμπαντα, δεν θα είναι έκπληξη αν οι υπάρχοντες χαρακτήρες υφανθούν στο σύνολο τους στο μύθο του MCU.

Φυσικά, δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για το πόσο μεγάλο ρόλο ακριβώς θα παίξει ο Jackman στο Deadpool 3. Αν και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Marvel τείνει να κρατάει αυτά τα κομμάτια ως έκπληξη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο αγαπημένος μικρός τριχωτός άντρας όλων να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της ταινίας και να έχει πραγματικό ρόλο. Όχι απλά μια συμμετοχή στα credits.

Το Deadpool 3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.