Πώς τα Φιλαράκια έσωσαν τη ζωή του Matthew Perry

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τον σοβαρό εθισμό του στα ναρκωτικά.

Γράφει: Esquire Editors 20 Οκτωβρίου 2022

Με περισσότερες από 316271 ατάκες ακραίου γέλιου σε μια μόνο δεκαετία, ο τηλεοπτικός Τσάντλερ Μπινγκ κερδίζει πανηγυρικά και χωρίς καμία αμφιβολία τον τίτλο του βασιλεία του αυτοσαρκασμού. Ο Matthew Perry έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην πιο διαχρονικά αστεία αμερικανική σειρά τα "Φιλαράκια", όμως όσες στιγμές γέλιου χάρισε στους τηλεθεατές, τόσες πικρίες έλαβε στην προσωπική του ζωή εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ και τις ουσίες. Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός γεμάτος θάρρος και πίστη στον εαυτό του ρίχνει φως σε μια από τις πιο σκοτεινές πλευρές της ζωής του, μέσω του νέου βιβλίου του με τίτλο "Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing".

Η αυτοβιογραφία του θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο

Στα απομνημονεύματα του, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Νοεμβρίου, ο ηθοποιός εξιστορεί τραγικές καταστάσεις από τα χρόνια του εθισμού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. "Ήθελα να μιλήσω όταν πλέον θα ένιωθα σίγουρος για τον εαυτό μου. Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος και μακριά από την "ασθένεια" του αλκοολισμού, για να τα γράψω όλα. Με ενδιέφερε τα δικά μου βιώματα να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους" δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό "People".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Περιγράφοντας μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής του, ο 53χρονος Perry είπε ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική χρήση οπιοειδών, με τους γιατρούς να του δίνουν μόνο 2% πιθανότητες ζωής.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.