Το πανάκριβο (πρώην) διαμέρισμα του Matthew Perry στο Λος Άντζελες

Ο ηθοποιός πούλησε το σπίτι του στο Century City για 21,6 εκατομμύρια δολάρια.

Γράφει: Esquire Editors 03 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Matthew Perry είχε μια γεμάτη χρονιά όσον αφορά στα μεσιτικά, αφού όχι μόνο πούλησε το σπίτι του στο Μαλιμπού για 13 εκατομμύρια αλλά κατάφερε να κάνει την πιο ακριβή πώληση διαμερίσματος στο Λος Άντζελες από το 2015.

To πολυτελές σπίτι

Ο ηθοποιός πούλησε το διαμέρισμά του στο συγκρότημα κατοικιών Century City για 21,6 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια πολυκατοικία που είχε σχεδιαστεί το 2009 από το αρχιτεκτονικό γραφείο Robert A.M. Stern και αμέσως συγκέντρωσε πολλούς celebrities ένοικους χάρη στα glamorous διαμερίσματα αλλά και τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσέφερε, όπως τους ιδιωτικούς κήπους, την πισίνα, την κινηματογραφική αίθουσα, το γυμναστήριο, το κελάρι, αλλά και υπηρεσίες θυρωρού και ασφάλειας.  Στα διαμερίσματα έχουν μείνει στο παρελθόν η Paula Abdul, η Elizabeth Berkley αλλά και η Rihanna.

O Perry είχε αγοράσει ολόκληρο τον 40ο όροφο το 2017 με το διαμέρισμα να περιλαμβάνει εκπληκτική θέα στο Λος Άντζελες αλλά και ευρύχωρα δωμάτια.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Rupert Murdoch αρραβωνιάστηκε ξανά στα 92 του

Ο μεγιστάνας των media έκανε πρόταση γάμου στη νέα αγαπημένη του, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του με τη Jerry Hall.

Ο μύθος του Ayrton Senna

O τεράστιος Βραζιλιάνος πιλότος ερχόταν στη ζωή μία ημέρα σαν σήμερα, το 1960.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα μυστικά της ευτυχίας σύμφωνα με τον Bill Gates

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σήμερα είναι πολύ πιο ευτυχισμένος από ό,τι ήταν στα 25 του.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Περισσότερος ύπνος, καλύτερο τρέξιμο

Η συνάρτηση που λειτουργεί προς όφελος της επίδοσής σου, υπό προϋποθέσεις

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στην Παγκόσμια Ημέρα των Χρωμάτων, ο Best Radio 92.6 ζωγραφίζει με τη μουσική του

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αφιερώνει μία ολόκληρη εκπομπή στα χρώματα.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε το κόστος του Maestro

Η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις φήμες ότι το "Maestro" κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ ανά επεισόδιο.