Chris Evans, ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο

Ο "Captain America" είναι ο εκλεκτός του περιοδικού People για το 2022.

Το περιοδικό People ανακοίνωσε τον πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για το 2022 μέσω του Late Night Show του Stephen Colbert το βράδυ της Δευτέρας. Ο Captain America, Chris Evans κέρδισε το βραβείο που σύμφωνα με πολλούς, άξιζε εδώ και χρόνια.

Ο πρωταγωνιστής του The Gray Man αποδέχθηκε την τιμή, αμέσως μετά το εισαγωγικό αστείο του Colbert, αν και δεν βρέθηκε στο στούντιο. "Με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι το περιοδικό People αποφάσισε να μου απονείμει την απίστευτη τιμή του... να ανακοινώσω τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή για δεύτερη συνεχή χρονιά" αστειεύτηκε ο παρουσιαστής της βραδιάς. 

Παρόλο που ο Evans δεν εμφανίστηκε στο στούντιο κατά τη διάρκεια της βραδινής εκπομπής, η παραγωγή μετέδωσε ένα ηχογραφημένο μήνυμα του που τρόλαρε τον νικητή του 2016,  Dwayne Johnson.

> Διάβασε ακόμη: Ο Chris Evans 'ψηφίζει' κοστούμι με φανελάκι

Τι δήλωσε ο Evans

"Η μαμά μου θα είναι τόσο χαρούμενη", δήλωσε ο Evans στο People στο άρθρο του εντύπου που τον αποκαλύπτει ως φετινό νικητή. "Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί".

Το αφιέρωμα για τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή αποτελεί ετήσιο γεγονός για το περιοδικό από τη θέσπιση του βραβείου το 1985 με πρώτο νικητή τον Mel Gibson. Πέρυσι τιμήθηκε ο Paul Rudd, ενώ άλλοι πρόσφατοι νικητές είναι οι Michael B. Jordan, John Legend, Idris Elba και Blake Shelton.

Για την ιστορία, το επεισόδιο της Δευτέρας του The Late Show περιλάμβανε μια μουσική παράσταση από το "The Lion King" του Broadway και μια συνέντευξη με τον παρουσιαστή του "Last Week Tonight" John Oliver, για τον οποίο ο Colbert αστειεύτηκε ότι ήταν ο δεύτερος υποψήφιος για τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή.

Παρακάτω η λίστα με όλους τους νικητές

Chris Evans, ο πιο σέξι άντρας στον κόσμοWikipedia

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.