Από το απόγευμα του Σαββάτου όταν ο Drake ενημέρωσε τους followers του ότι στοιχημάτισε 1 εκατομμύριο ευρώ στη νίκη της Αλμπισελέστε στον τελικό του Μουντιάλ, όλοι οι Αργεντίνοι ανησύχησαν. Ο ράπερ είναι γνωστός "κουβάς" με τις προβλέψεις του να αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη.

Τα πράγματα όμως έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε και να επιβεβαιωθεί η γκαντεμιά του Drake, αλλά και να κατακτήσει ο Messi το τρόπαιο. Ο δημοφιλής ράπερ στοιχημάτισε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ στο ότι η Αργεντινή θα κέρδιζε το παιχνίδι στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας, αλλά ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως είχε κατά νου. Τουλάχιστον όχι ακριβώς. 

O Mbappe τον πλήγωσε

Ο Drake θα μπορούσε να υπερδιπλασιάσει τα χρήματα που στοιχημάτισε και να εισπράξει περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ χάρη στο Leo Messi, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Kylian Mbappe. Ο γάλλος επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο 80ο και στο 81ο λεπτό για να στείλει την Αργεντινή στην παράταση και να μετατρέψει το όνειρο του ράπερ σε εφιάλτη.

Και παρόλο που η Αλμπισελέστε ήταν αυτή που κέρδισε στα πέναλτι τη γαλλική ομάδα, ο τύπος που φέρνει γρουσουζιά σε όποια ομάδα ποντάρει, απογοητεύτηκε για μία ακόμη φορά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.