Ο Brad Pitt αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως έχει προσωπική αίσθηση του στιλ και πως βέβαια μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα- από tuxedo ως φούστα και ολόσωμη, τώρα, φόρμα. Έτσι τον είδαμε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Apple Wolves, στην οποία συμπρωταγωνιστεί και ο φίλος του George Clooney.

Έτσι τώρα κάνοντας μια βόλτα στη γειτονιά Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, ο 59χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ φορούσε ένα πετρόλ βελούδινο boileruit, με ένα λευκό t-shirt από κάτω.

Δεν έδειξε να απογοητεύεται

Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ώρες αφότου ο Pitt έμαθε ότι δεν κέρδισε υποψηφιότητα για τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην εισπρακτική βόμβα "Babylon" στα φετινά Όσκαρ.

Ο Brad Pitt φόρεσε ένα ζευγάρι λευκά slip-on παπούτσια, ενώ κρατούσε μια μεγάλη τσάντα ώμου και μια πράσινη κουβέρτα. Τόσο ο Pitt όσο και ο Clooney είχαν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή από τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν η Apple επικράτησε πλειοδοτώντας στην αγορά της ταινία που επανασυνδέει τους αστέρες για πρώτη φορά μετά το Burn After Reading του 2008 κι από την τελευταία ταινία Oceans 13.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr