Πολλοί άνδρες δεν κοιμούνται καλά στο δωμάτιο 311 στο ξενοδοχείο "Read House", ειδικά όσοι είναι καπνιστές. Ο Al Capone, ωστόσο, το επέλεξε για την διαμονή του κατά την διάρκεια της πολύκροτης δίκης του στο Σικάγο.

Στις 16 Ιουνίου το 1931, στο Ομοσπονδιακό Κτήριο του Σικάγο ο Al Capone ομολόγησε την ενοχή του για φοροδιαφυγή εισοδήματος και για τις 5.000 παραβιάσεις του νόμου. Η δίκη του λαθρέμπορου είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις στον Τύπο, αλλά εξίσου πολλοί είχαν σχολιάσει την επιλογή του να μείνει στο στοιχειωμένο δωμάτιο 311 του ξενοδοχείου "Red House".

Η τραγική ιστορία της Annalisa Netherly στο δωμάτιο 311

Η Annalisa Netherly είναι η "μόνιμη" κάτοικος του δωματίου 311, όπου διέμενε για λίγο καιρό ο Al Capone το 1931. Όσοι έχουν μείνει στο δωμάτιο 311 έχουν αναφέρει επίσημα παράπονα ότι αργά την νύχτα διαισθάνονται ένα περίεργο συναίσθημα στο δωμάτιο και ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν.

Ο διευθυντής του ακινήτου θυμάται την μαρτυρία ενός παλιού ένοικου όπου"το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει και κανείς δεν ήταν στην άλλη γραμμή".

Σύμφωνα με τις τοπικές παραδόσεις, ο εραστής της Annalisa - ο οποίος ήταν φανατικός καπνιστής- την έφερε για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο "Read House" κάπου στη δεκαετία του 1920. Μερικοί πιστεύουν ότι η νεαρή ήταν πόρνη και τα έφτιαξε με έναν άλλο άντρα, λίγο μετά την άφιξή τους στο δωμάτιο. Ο τότε σύντροφός της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του και εκδικήθηκε την γυναίκα με τον χειρότερο τρόπο.

Μπορείτε να φανταστείτε τον τρόμο που ένιωσε το προσωπικό, όταν πήγαν στο δωμάτιο της Annalisa Netherly μια μέρα και τη βρήκαν νεκρή στην μπανιέρα, με το λαιμό της κομμένο και το κεφάλι της σχεδόν αποκομμένο από το σώμα της. Η ζήλια, ή ίσως η εκδίκηση, ήταν η ρίζα της δολοφονίας της.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr