Τα πράγματα τελευταία δεν εξελίσσονται και πολύ καλά για τον Nick Kyrgios, ο οποίος επέστρεψε πέρυσι σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ, αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, ο αυστραλός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του βλέποντας κυρίως NBA και λιγότερο τένις, έγινε θύμα μιας σοκαριστικής επίθεσης.

Θα μπορούσε να είναι διαφήμιση ασφάλειας της Tesla

Όταν λοιπόν βρέθηκε στο πατρικό του στην Καμπέρα μαζί με την οικογένειά του, ένας ένοπλος προσποιήθηκε ότι ήταν εκείνος και απείλησε τη μητέρα του, για να αποσπάσει τα κλειδιά του εντυπωσιακού πράσινου Tesla του. Υπό την απειλή του όπλου, εκείνη του έδωσε τα κλειδιά και τον είδε να βάζει μπρος και να φεύγει. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Kyrgios κάλεσε αμέσως την αστυνομία και έδρασε αρκετά έξυπνα και ακαριαία, καθώς ενεργοποίησε την εφαρμογή Tesla στο κινητό του. Μέσω αυτής μπορούσε να παρακολουθεί τις κινήσεις του αυτοκινήτου και να το επιβραδύνει στα 80 χλμ./ώρα (valet mode), διευκολύνοντας την αστυνομία στην καταδίωξη. 

Αυτό είχε αποτέλεσμα καθώς ο δράστης δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί πολύ και οι αστυνομικοί εντόπισαν το Tesla 16 λεπτά μόλις μετά από την κλοπή του. Ο κλέφτης που μάλλον δεν τα είχε υπολογίσει όλα όπως θα έπρεπε, αντιστάθηκε στη σύλληψη και οι αστυνομικοί τον έθεσαν εκτός μάχης με taser, για να τον μεταφέρουν αρχικά σε νοσοκομείο και στη συνέχεια σε αστυνομικό τμήμα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.