Η Jennifer Lopez έχει κάτι να πει για τις αποκαλύψεις της Gwyneth Paltrow

Η ιδιαίτερη απάντηση της τραγουδίστριας μετά το σχόλιο της Gwyneth Paltrow για τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Μπορεί η Gwyneth Paltrow να πραγματοποίησε πρόσφατα μία αρκετά πιπεράτη σύγκριση ανάμεσα στον Brad Pitt και τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez, όμως, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αντίδραση της μετά το σχόλιο της επιτυχημένης ηθοποιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή "The View” την Πέμπτη, η 53χρονη hitmaker ως γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως "Jenny From The Block” μίλησε με ειλικρίνεια για τον σύζυγό της και εξύμνησε τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά. Τόσο τα δικά του από τον γάμο του με την Jennifer Garner, όσο και τη συνεισφορά του στην ανατροφή των παιδιών της ίδιας με τον Marc Anthony. 

Τι ανέφερε η Jennifer Lopez

Μιλώντας για τον σύζυγό της Ben, η Jennifer Lopez ανέφερε: "Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι ειλικρινά ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ. Συμμετέχει τόσο πολύ, που μερικές φορές μου μαθαίνει πώς να αλληλεπιδρώ με τα παιδιά. Είναι απλά υπέροχος”

Στον απόηχο των σχολίων της Gwyneth, η Lopez επέλεξε να συζητήσει τις ικανότητές του ως πατέρα αντί να εισχωρήσει σε λεπτομέρειες που καθόλου δεν θέλει να συζητά δημόσια. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης