Έχουμε δει πολλές περίεργες τάσεις τα τελευταία χρόνια, τις περισσότερες από αυτές χωρίς τη θέλησή μας. Instagram, TikTok, Facebook μας "πυροβολούν" από παντού, ωστόσο ότι και αν έχουν δει τα ματάκια μας, μάλλον δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το νέο food trend, που παίρνει -επάξια- βραβείο WTF καινοτομίας. Τα πολυμήχανα μυαλά των απανταχού "entrepreneurs" δεν "κοιμούνται" ποτέ και αυτή τη φορά γέννησαν μία ακόμη πρωτότυπη ιδέα: Βάφλες σε σχήμα γεννητικών οργάνων. Και εννοείται και των δύο φύλων, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

Το εν λόγω street food ξεκίνησε από την Ταΐλάνδη και πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, με τους πελάτες να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα που τις πουλάνε.

Φυσικά, η μόνη διαφορά με την παραδοσιακή βάφλα είναι η βαφλιέρα που χρησιμοποιείται, η οποία είναι σε σχήμα πέους ή αιδοίου. Κατά τα άλλα, τα κλασικά. Περιλούζεται με σοκολάτα και όσα toppings λαχταρά η ψυχή του καθενός και καταβροχθίζεται- αφού πρώτα έχει φωτογραφηθεί από όλες τις πιθανές γωνίες και έχει ανέβει σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δε μας πιστεύετε; Ιδού οι αποδείξεις:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.