Wimbledon χωρίς Beckham γίνεται; Δε γίνεται. Έτσι, για μία ακόμη χρονιά είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στη θρυλική διοργάνωση το style icon της καρδιάς μας, σε όλο του το μεγαλείο. Ο David Beckham μπορεί να κατάφερε να κλέψει αρκετή από τη λάμψη των αστέρων που διαγωνίζονται, ωστόσο για εκείνον ήταν απλώς μία απλή Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ιδιοκτήτης της Inter Miami παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ Djokovic και Thompson (στον οποίο στέφθηκε νικητής ο Novak Djokovic, στο Royal Box μαζί με τη μητέρα του.

Ο ίδιος μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών με τη δοκιμασμένη συνταγή: tailored παντελόνι, σακάκι σε στενή γραμμή και συνδυασμός πουκάμισου - γραβάτας, το go-to σύνολό του για επίσημα events που δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Από την υπέρκομψη εμφάνιση του David Beckham δε θα μπορούσε να λείπει το color-coordinated μαντήλι, αλλά και το διαχρονικό ρολόι Tudor, που η τιμή του ξεπερνά τις 17.000 δολάρια. Αν ποτέ βρεθείς στο Wimbledon, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.