Τώρα ο Donald Trump διαψεύδει ότι επέβαλε την cameo εμφάνισή του στο Home Alone

Δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την απάντηση του σκηνοθέτη.

O Donald Trump καταφέρνει και επανέρχεται στη δημοσιότητα, ακόμα κι όταν δεν ασχολείται με τον πολιτικό του αγώνα. Ή ίσως είναι και το παρακάτω γεγονός μέρος της καμπάνιας του, η οποία μπορεί να πάει χαμένη τελικά, αφού μάλλον δε θα μπορέσει να κατέβει ως υποψήφιος εξαιτίας των κατηγοριών εναντίον του.

Ανεξάρτητα όμως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του, το Truth Social, για να αντιταχθεί στον ισχυρισμό του σκηνοθέτη Chris Columbus ότι τον εκφόβισε για να κάνει ένα cameo στην ταινία του 1992, Home Alone 2: Lost in New York. Ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο και ότι ο σκηνοθέτης, αλλά και η ομάδα παραγωγής επεδίωκαν ενεργά τη συμμετοχή του.

Η ανάρτηση του Trump

Ο ίδιος ο Trump μοιράστηκε την "αλήθεια" του στο Truth Social και αποκάλυψε τα εξής: "Πριν από 30 χρόνια (πώς περνάει ο καιρός!), ο σκηνοθέτης Chris Columbus και άλλοι με παρακαλούσαν να κάνω μια cameo εμφάνιση στο Home Alone 2. Νοίκιασαν το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, το οποίο μου ανήκε τότε. Ήμουν πολύ απασχολημένος και δεν ήθελα να το κάνω. Ήταν πολύ ευγενικοί, αλλά πάνω απ' όλα επίμονοι. Συμφώνησα, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Αυτή η μικρή εμφάνιση απογειώθηκε σαν πύραυλος, και η ταινία είχε μεγάλη επιτυχία, και εξακολουθεί να έχει, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο κόσμος μού τηλεφωνεί κάθε φορά που προβάλλεται. Τώρα, όμως, 30 χρόνια αργότερα, ο Columbus (ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα;) έβγαλε μια δήλωση ότι με εκφόβισαν για να μπω στην ταινία. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αυτό το cameo βοήθησε να γίνει η ταινία επιτυχημένη, αλλά αν ένιωθαν ότι τους εκφόβισαν ή ότι δεν με ήθελαν, γιατί με έβαλαν και με κράτησαν εκεί για πάνω από 30 χρόνια; Επειδή ήμουν, και εξακολουθώ να είμαι, σπουδαίος για την ταινία, γι' αυτό! Απλά άλλος ένας τύπος του Χόλιγουντ από το παρελθόν που ψάχνει για μια γρήγορη δόση δημοσιότητας του Trump για τον εαυτό του!"

Τι είχε πει ο σκηνοθέτης

Σε συνέντευξη που έδωσε το 2020 στο Business Insider, ο Columbus μοιράστηκε την άποψή του, εξηγώντας ότι αρχικά ήθελαν να κάνουν γυρίσματα στο λόμπι του Plaza και υπέθεσαν ότι έπρεπε να πληρώσουν μόνο κάποιο αντίτιμο για τα γυρίσματα εκεί. Ωστόσο, ο Trump είχε έναν διαφορετικό όρο: "Ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Plaza είναι να παίξω εγώ στην ταινία", θυμάται ο Columbus να λέει ο Trump.

Παρά το γεγονός ότι αισθάνθηκε ότι ο Trump τον είχε κάπως εκφοβίσει, ο σκηνοθέτης αναγνώρισε τη θετική αντίδραση του κοινού κατά τις δοκιμαστικές προβολές και αποφάσισε να κρατήσει το cameo.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα