Προφανώς και δε θα μας χαλούσε ένα 'Μόνος στο Σπίτι 3'

Το βίντεο παρωδία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, μας άνοιξε την όρεξη.

Οι fans των ταινιών "Μόνος στο Σπίτι" ενθουσιάστηκαν όταν ένα νέο trailer για το Home Alone 3, με πρωταγωνιστές τους Macaulay Culkin, Catherine O'Hara και Joe Pesci, έκανε την εμφάνισή του στο YouTube. To εν λόγω βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει 2,6 εκατ. προβολές.

Για την ακρίβεια, δείχνει πώς θα ήταν η χριστουγεννιάτικη ταινία αν γυριζόταν σήμερα, με τον 43χρονο πλέον Culkin να ανοίγει την πόρτα του το πρωί, για να βρει ένα δώρο από τους εχθρούς του που έγραφε: "Επιστρέψαμε, φιλαράκο". Το μόνο πρόβλημα; Το trailer δεν είναι αληθινό, αλλά βίντεο - παρωδία.

Μια παρωδία που θα θέλαμε να δούμε σε πραγματική ταινία

Δυστυχώς, ο Kevin McCallister δεν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Ο YouTuber VJrawr2 έφτιαξε το ψεύτικο βίντεο, με τίτλο "Home Alone 3 - Η εκδίκηση του Kevin: 2024 Movie Trailer Parody". Ο YouTuber απλώς ένωσε σκηνές από άλλες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με πρωταγωνιστές τους Culkin και O'Hara και χρησιμοποίησε AI για να φτιάξει τις υπόλοιπες σκηνές.

Άλλωστε, οι πραγματικοί fans του Home Alone γνωρίζουν επίσης ότι το Home Alone 3 υπάρχει ήδη. Ήταν η πρώτη ταινία του franchise που δεν είχε πρωταγωνιστή τον Culkin, με τον Alex D. Linz του Max Keeble's Big Move να πρωταγωνιστεί ως το νέο παιδί που πρέπει να μείνει μόνο του στο σπίτι. Παρόλα αυτά, τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer ήταν αρκετά για να ξεγελάσουν πάρα πολύ κόσμο.

"Έχω πολύ καιρό να πάω σινεμά, αλλά αν κάνουν αυτή την παρωδία πραγματική ταινία, θα αρπάξω τα λεφτά μου και θα πάω αμέσως στον κινηματογράφο. Το ορκίζομαι", έγραψε ένας στα σχόλια στο YouTube. "Αν όλοι δείξουν αρκετά μεγάλη ζήτηση στα σχόλια, θα μπορούσαμε να τους πείσουμε να κάνουν αυτή την ταινία πραγματική", σχολίασε ένας άλλος χρήστης. "Τα Legacy sequels είναι τάση αυτή τη στιγμή... οπότε αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΑ δυνατό να υπάρξει ως πραγματικό sequel του Home Alone 2!", είπε ένας τρίτος.

Δεν έχουν άδικο. Ένα νέο Home Alone είναι εύκολα μέσα στη σφαίρα του πιθανού. Ο κόσμος της ψυχαγωγίας ανέστησε φέτος το Frasier και το Monk, ανάμεσα σε άλλα. Σίγουρα, ο Kevin McCallister δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά.

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.