
Ο Ολυμπιακός μόλις συνεχάρη τον Γιώργο Λάνθιμο και την Emma Stone με τον καλύτερο τρόπο
"Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ...".
Η 96η Τελετή Απομονομής των Oscars 2024 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τον Γιώργο Λάνθιμο και το Poor Things να βρίσκονται μεταξύ των νικητών. Συγκεκριμένα, η ταινία του έλληνα σκηνοθέτη απέσπασε 4 βραβεία όσκαρ, εκ των οποίων το ένα πήγε στην Emma Stone για τον ρόλο της Bella Baxter.
Σήμερα λοιπόν, όπως είναι λογικό, οι Έλληνες έχουμε έναν παραπάνω λόγο να νιώθουμε υπερήφανοι. Οι αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια για τον σκηνοθέτη είναι πολλές, όπως και τα συγχαρητήρια που μέχρι στιγμής, δεν έχουν σταματήσει να γεμίζουν τις αρχικές μας σελίδες.
Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στον Γιώργο Λάνθιμο, ήταν και ο Ολυμπιακός. Ειδικότερα, ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας του Πειραιά στο Twitter, συνεχάρη τον σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστριά του με τον καλύτερο τρόπο, καλώντας τους να επιστρέψουν στο ΣΕΦ για να γιορτάσουν τη νίκη.
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του "Poor Things", η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Οσκαρ! Πολλά συγχαρητήρια και στην Έμα Στόουν, η οποία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου! Σας περιμένουμε στο ΣΕΦ για να σας εκφράσουμε (και) εκ του σύνεγγυς τον θαυμασμό μας!".
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον μεγάλο δημιουργό του σινεμά, Γιώργο Λάνθιμο, για την τεράστια επιτυχία της ταινίας του "Poor Things", η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα Οσκαρ! #Oscars #PoorThings pic.twitter.com/0BuhyqHnoU
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) March 11, 2024
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι. Την άνοιξη του 2022, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone παρευρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μονακό.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Να γιατί δολοφονήθηκε ο John Lennon - Τι είπε ο δολοφόνος του
Στις 8 Δεκεμβρίου 1980, ο Mark David Chapman σκότωσε τον John Lennon στη Νέα Υόρκη. Σχεδόν μισό αιώνα μετά, ο δολοφόνος του θρύλου των Beatles αποκάλυψε τι τον οδήγησε στο φρικτό έγκλημα.
Γραφει Νικη ΚοντομηναH σύζυγος του Sylvester Stallone, Jennifer Flavin έχει τη δική της θεωρία για την αύξηση των τρανς παιδιών στο Χόλιγουντ
Σε μία εποχή κατά την οποία αρκετοί διάσημοι όπως οι Charlize Theron, Megan Fox και Elon Musk έχουν παιδιά που αυτοπροσδιορίζονται ως τρανς, η επιχειρηματίας έδωσε τη δική της ερμηνεία για το εν λόγω φαινόμενο.
Γραφει Νικη ΚοντομηναTo Ninja Gaiden 4 είναι απ' τα κορυφαία action games των τελευταίων ετών [Game Review]
Δοκιμάσαμε το video game Ninja Gaiden 4. Αυτές είναι οι τελικές μας εντυπώσεις.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΈνας μίνι οδηγός βελτίωσης της ζωής μας, σύμφωνα με το Harvard
Δοκιμασμένες συμβουλές ευεξίας και όχι μόνο, από τους ειδικούς των ειδικών.
Γιατί πολλοί άντρες έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν σαπούνι
Από το άρθρο του James Hamblin μέχρι τις δηλώσεις διάσημων όπως ο Jake Gyllenhaal, η τάση κατά του σαπουνιού προκαλεί συζήτηση για τη φροντίδα του δέρματος και τη φυσική ισορροπία του σώματος.
Γραφει Πωλινα ΦραγκουΑπίστευτο: Βρέθηκε πραγματικός τρελός επιστήμονας - Σε ποια χώρα συνελήφθη;
Μια απρόσμενη υπόθεση ξεκίνησε από ένα περιστατικό σε μια αυλή και εξελίσσεται σε δικαστική ιστορία, με επίκεντρο έναν ερασιτέχνη, που πειραματιζόταν με χημικά.
Γραφει Τιμος Σαλαμες