Μάθαμε τελικά γιατί ήταν γυμνός ο John Cena στα Oscars 2024

Η εξήγηση που έδωσε ο Jimmy Kimmel για το άβολο στιγμιότυπο στα Oscars 2024.

Κανείς δε θα μπορούσε να μαντέψει ότι ο John Cena θα εμφανιζόταν γυμνός στη σκηνή των Oscars 2024. Κι όμως, ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WWE ήταν εκεί, φορώντας απλά ένα ζευγάρι Birkenstocks.

Το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο

Σε ένα σκετς, ο οικοδεσπότης των Oscars 2024, Jimmy Kimmel, αστειεύτηκε ότι ο Cena έκανε πίσω στη συμφωνία τους να εμφανιστεί γυμνός για να ανακοινώσει τον νικητή μιας κατηγορίας. "Είναι μια κομψή εκδήλωση", είπε ο Cena στον Kimmel. "Ειλικρινά θα έπρεπε να νιώθεις ντροπή που πρότεινες μια τόσο κακόγουστη ιδέα... το ανδρικό σώμα δεν είναι αστείο".

"Το δικό μου είναι", αστειεύτηκε ο Kimmel, πριν επισημάνει ότι ο Cena, ως παλεστής, μάχεται γυμνός στο ρίνγκ. Φυσικά, είναι επίσης ηθοποιός και έχει αναλάβει ρόλους στο franchise Fast & Furious, στην ταινία Bumblebee και στο The Suicide Squad, ενώ ασχολείται και με τη μουσική ραπ.

Τα κοστούμια είναι σημαντικά

Ο Cena περπάτησε επάνω στη σκηνή, με τον "ανδρισμό" του να καλύπτεται από έναν μικρό φάκελο με τίτλο "Best Costume Design". "Τα κοστούμια... είναι τόσο σημαντικά", είπε με άψογο κωμικό συγχρονισμό. "Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Εγώ... δεν μπορώ να ανοίξω τον φάκελο".

Το παράξενο σκετς, όπως εξήγησε ο Kimmel, έγινε προφανώς για να γιορτάσει την 50ή επέτειο από τότε που ένας άνδρας, ο φωτογράφος και ιδιοκτήτης γκαλερί Robert Opel, ανέβηκε στη σκηνή, αναβοσβήνοντας το σήμα της ειρήνης, ενώ ο David Niven φιλοξενούσε την 46η απονομή των Όσκαρ το 1974. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Όπως φαίνεται στο αρχειακό υλικό, αφού ο γυμνός μουστακαλής είχε κατέβει από τη σκηνή και μετά από ένα μικρό γέλιο, ο ατάραχος Niven τότε είπε: "Δεν είναι συναρπαστικό να σκέφτεσαι ότι πιθανότατα το μόνο γέλιο που θα βγάλει ποτέ στη ζωή του αυτός ο άνθρωπος είναι να γδυθεί και να δείξει τα ελαττώματά του;".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος