Η εκθαμβωτκή Sydney Sweeney έφερε την άνοιξη στην πρεμιέρα της ταινίας 'Άσπιλη'

Η ηθοποιός ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της.

Γράφει: Esquire Editors 21 Μαρτίου 2024

Όταν η Sydney Sweeney (Euphoria) κάνει μια εμφάνιση, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει κάποιου είδους statement. Είτε αναβιώνει το καναδικό σμόκιν, είτε αποτίει φόρο τιμής στους θρύλους του Χόλιγουντ με το φόρεμά της, οι ενδυματολογικές της επιλογές δεν θα περάσουν ποτέ απαρατήρητες. Τώρα όμως, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Immaculate ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της.

Η πρωταγωνίστρια του Anyone but You έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας τρόμου Beyond Fest, Immaculate, στο Egyptian Theatre Hollywood του Λος Άντζελες, με ένα εντυπωσιακό τοπ χωρίς πλάτη. Το περίπλοκο λευκό κεντρικό κομμάτι του Balmain αποτελούνταν από ένα μπουκέτο λουλουδιών που συγκρατούνταν από δύο χέρια που τυλίγονταν γύρω από τη μέση της ηθοποιού.

Περιείχε μικρά κοψίματα στο κέντρο που αποκάλυπταν το γυμνό της δέρμα. Το έργο τέχνης πρωταγωνίστησε προφανώς στην εμφάνιση, καθώς συνδυάστηκε μ΄ένα απλό μαύρο ψηλόμεσο, φαρδύ παντελόνι, ασορτί τακούνια και μικρά διαμαντένια σκουλαρίκια με κρίκους.

Η συνέχεια στο Womantoc.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.