Η νέα υπερπολυτελής βίλα των Beckhams στο Μαϊάμι-πόσο κοστίζει

Το ζεύγος David και Victoria Beckham είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την αγορά ακινήτων και η τελευταία βίλα που αγόρασαν παραείναι ακριβή

Ο David Beckham και η Victoria Beckham όλο και αγοράζουν το "κατιτίς τους". Είναι σαφές ότι τους ενδιαφέρει ο τομέας του real estate και στην προκειμένη περίπτωση συζητιούνται γιατί έγινε γνωστό ότι απέκτησαν μία νέα έπαυλη αξίας 71 εκατ. ευρώ. Από το πόσο τους κόστισε, μπορείς να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για κάποιο απλό σπιτάκι "της σειράς", αλλά για κανονικό παλάτι.

Το υπερπολυτελές συγκρότημα που έχει θέα στη θάλασσα, χτίστηκε το 2018 και πέρα από σαλόνι και κρεβατοκάμαρες για το ζεύγος, τα παιδιά του και τους καλεσμένους τους, διαθέτει 9 μπάνια. 4 WC και πισίνα. Η κουζίνα έχει τον δικό της σεφ (υπάρχει και εξωτερική κουζίνα), ενώ επίσης στο σπίτι υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι -όπως στα περισσότερα ξενοδοχεία για δραστηριότητες όπως γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο και lounge στην ταράτσα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζεύγος εκτιμά πολύ την αξία των ακινήτων, οπότε επενδύει συχνά πυκνά σε αυτά. Μόλις πριν από 4 χρόνια είχε αγοράσει ένα ρετιρέ διαμέρισμα, πάλι στο Μαϊάμι - το οποίο λογικά θα έχεις δει αν παρακολούθησες τη σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix. 

Λογικό, διότι οι δουλειές τους πάνε πολύ καλά. Πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του καθενός, η Ίντερ Μαϊάμι ιδιοκτησίας του David, κατέκτησε το MLS Supporters Shield, το οποίο απονέμεται στην ομάδα με την καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα του MLS αναφορικά με την κανονική περίοδο και πλέον οδεύει για τα playoffs του MLS Cup. 

Ο δε Beckham είναι πολύ υπερήφανος για το επίτευγμα αυτό και φρόντισε να κάνει μία σχετική ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: "Είμαι τόσο περήφανος που είδα τους παίκτες μας να σηκώνουν το Supporters Shield μετά από μια σπουδαία νίκη στο Columbus. Άλλο ένα καταπληκτικό επίτευγμα για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και χαρούμενος που φέρνουμε το τρόπαιο στους καλύτερους φιλάθλους του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με το επόμενο @intermiamicf".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Δείτε την τέλεια παραλία με άμμο στην Αττική

Η τέλεια αμμουδιά υπάρχει στην Αττική και μάλιστα απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Χρυσή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και ηλιοβασίλεμα που θυμίζει νησί.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αν έχεις κινητό Android, μην χρησιμοποιείς αυτόν τον browser

Αυτός ο browser σε κινητό Android μπορεί να φαίνεται ακίνδυνος, αλλά συλλέγει τεράστιες ποσότητες προσωπικών δεδομένων. Δες πώς να προστατευτείς με εναλλακτικούς browsers.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι CEO στον χώρο του αυτοκινήτου-δείτε τις αποδοχές τους

Η λίστα με τις απολαβές των κορυφαίων CEO στον χώρο της τεχνολογίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι ενδεικτική των στρατηγικών κατευθύνσεων των εταιρειών.

Γιατί η δύναμη στους πήχεις σου είναι μυστικό μακροζωΐας

Η δύναμη της λαβής είναι βασικός δείκτης υγείας και μακροζωίας. Μάθε πώς με απλές ασκήσεις για τους πήχεις μπορείς να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να μειώσεις κινδύνους.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

O Neymar κληρονόμησε 1 δισ. ευρώ από κάποιον Βραζιλιάνο που δεν είχε συναντήσει ποτέ

Ένας Βραζιλιάνος επιχειρηματίας που δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον Neymar φαίνεται πως άφησε σε εκείνον την περιουσία του. Η κληρονομιά αγγίζει το 1 δισ. ευρώ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έχει φάει ξύλο και μαχαιριά, τον έχουν χτυπήσει αμάξι και λεωφορείο-ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παραμένει ζωντανός

Για τους περισσότερους ηθοποιούς η δράση τελειώνει όταν κλείνουν οι κάμερες, για εκείνον όμως, συνεχίζεται και στην καθημερινότητά του. Κι ύστερα λένε για τις γάτες ότι είναι εφτάψυχες... Spoiler alert: Συμμετέχει στο cast του Wednesday.

Γραφει Νικη Κοντομηνα