Ο Paul Mescal, ο πιο στιλάτος άνδρας για το 2025 -σύμφωνα με όσα γράφονται ευρέως- πουλάει τα ρούχα του στο Vinted, όπως κάνουμε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί με εκείνα που δεν τα φοράμε και θέλουμε να βγάλουμε έξτρα κέρδος. Υπάρχει ωστόσο μία ειδοποιός διαφορά, που εξηγεί αυτήν του την κίνηση.
Η γκαρνταρόμπα που φορούσε κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του για την προώθηση του Gladiator II θα βγει προς πώληση στη σελίδα με τα μεταχειρισμένα ρούχα στις 16 Δεκεμβρίου, προς ενίσχυση της ιρλανδικής φιλανθρωπικής οργάνωσης για την ψυχική υγεία, Pieta.
Ανάμεσα στα περιζήτητα κομμάτια, βρίσκεται περιλαμβάνεται ένα χειροποίητο, μεταξωτό πλεκτό πουλόβερ από την ανερχόμενη σκωτσέζικη εταιρεία πλεκτών B.W. Marks, το οποίο κατασκευάστηκε κατά παραγγελία για τον Mescal.
Προς πώληση θα είναι επίσης: Ένα καπέλο που γράφει "actor", μία πλεκτή βαμβακερή ζακέτα από τη συλλογή AW24 του βρετανού σχεδιαστή Av Vattev, ένα ζευγάρι μπότες Jimmy Choo Elias που φορέθηκαν "πολλές φορές" κατά τη διάρκεια της promo περιοδείας και μια μάλλινη ζακέτα από λεπτό πλεκτό του βρετανού σχεδιαστή Hades. Γενικά, μάλλον άκουγε πολύ "ζακέτα να πάρεις" και τώρα τις "ξεφορτώνεται".
"Ο Paul είχε πάντα μια ισχυρή σχέση με τη vintage και την προ-μεταχειρισμένη μόδα", λέει η στιλίστριά του, Felicity Kay και συνεχίζει: "Συχνά είναι πρόθυμος να ξαναφορέσει κομμάτια που έχουμε συνδυάσει στο παρελθόν ή αντικείμενα από τη δική του γκαρνταρόμπα.
Η συνεργασία με τη Vinted για την περιοδεία προώθησης του Paul για το Gladiator II ήταν απόλυτα λογική, καθώς μας έδωσε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην αγάπη του για τα μεταχειρισμένα ρούχα - στην πραγματικότητα, βρήκα ένα ζευγάρι παντελόνια εργασίας Ben Davis στη Vinted, που ήταν όνειρο πάνω του - δε χρειάστηκαν προσαρμογές.
Έγινε ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Αλλά ήμασταν εξίσου ενθουσιασμένοι και οι δύο που θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να δώσουμε στα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του μια δεύτερη ευκαιρία, οπότε η πώλησή τους στο Vinted έμοιαζε ιδανική, ειδικά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της υποστήριξης ενός καλού σκοπού".
Τα ρούχα, τα βρίσκεις εδώ.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.