Ο Paul Mescal είναι ένας από εμάς

Σαν σήμερα, στις 2 Φεβρουαρίου του 1996, γεννιέται το "καλό παιδί" του Χόλιγουντ.

Γράφει: Γεωργία Πρέζα 02 Φεβρουαρίου 2024

Για πολλούς, ο Paul Mescal είναι ένας από τους πιο γνωστούς και φερέλπιδες "νέους" του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και μία σοβαρή φιγούρα έμπνευσης για τον σύγχρονο άντρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός, τον οποίο πολλοί από εμάς γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Normal People, γίνεται σήμερα 28 ετών και εμείς έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε μαζί του. 

Μέσα σε μόλις τρία χρόνια, ο πρωταγωνιστής του Normal People και του πολυσυζητημένου, φεστιβαλικού Aftersun έχει καταφέρει να κερδίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ και φυσικά, τη συμπάθειά μας -για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Κουλ, ήρεμος, χαλαρός, ευάλωτος, ρομαντικός και πάνω απ' όλα καλός ηθοποιός, ο Paul Mescal μοιάζει να είναι ένας από εμάς. Κι ας "σφάζονται" στα δικά του πόδια οι θαυμάστριες.  

Ο 28χρονος μοιάζει να πατάει γερά στη γη. Δίχως αμφιβολία, ο ίδιος έχει ταυτιστεί με τον ρόλο του "καλού παιδιού" και ίσως αυτό είναι που τον κάνει να μοιάζει τόσο προσεγγίσιμος. H επιτυχία, ήρθε για εκείνον πολύ ξαφνικά, μόλις τον Απρίλιο του 2020, μέσα από τη μίνι σειρά Normal People. "Έγινε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε 48 ώρες. Ήταν όλα στο BBC και τρεις μέρες αργότερα ήταν στο Hulu. Οπότε όλα κάπως έπεσαν μαζί", δήλωνε τον περασμένο Αύγουστο στο βρετανικό Esquire. "Αν ήμουν, όπως, δεν ξέρω, ο Harry Styles, ίσως να ήταν λίγο διαφορετικά", είχε δηλώσει για το γεγονός ότι όταν περπατάει στον δρόμο δε γίνεται κανένας "χαμός", άσχετα αν όντως τον αναγνωρίζουν.

Φέτος, τον 28χρονο πια Paul θα τον δούμε στην ταινία Gladiator 2 ενώ ελπίζουμε, να συνεχίσει έτσι, με τη μπάλα χαμηλά. Μάλιστα, αναφορικά με τις εμφανίσεις του και τις στυλιστικές του επιλογές, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Mescal είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους νεαρούς άνδρες του Χόλιγουντ που αγκαλιάζει το fluid στυλ και αυτό, το εκτιμάμε ιδιαίτερα πολύ. Ο 28χρονος ντύνεται σχετικά απλά, πράγμα ανακουφιστικό για όσους δεν πολυασχολούμαστε με το "σπορ". Με λίγα λόγια, ενώ ο Mescal είναι διάσημος, μοιάζει συγχρόνως να είναι και ο ταλαντούχος ηθοποιός της διπλανής πόρτας.

Τσέκαρε τι εννοούμε: 

Paul MescalMEGA/GC Images
Paul MescalMEGA/GC Images
Paul MescalDave Benett/Getty Images for Gucci Cosmos
Paul MescalAraya Doheny/Getty Images
Paul MescalArturo Holmes/Getty Images

Καταλήγοντας, τον Paul Mescal τον εκτιμάμε. Και ελπίζουμε φυσικά να τον ξαναδούμε στα Όσκαρ αν και ο ίδιος, πιστεύει ότι δε θα κερδίσει ποτέ του βραβείο. "Θα γράψω μια ομιλία για τα Όσκαρ και μετά θα την κορνιζάρω όταν δεν τη χρησιμοποιήσω ποτέ", έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Ιρλανδός ηθοποιός που όπως όλα δείχνουν, έχει και χιούμορ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.