Ας ρίξουμε μία ματιά στο τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στο σύμπαν του διάσημου ηθοποιού ή όπως αλλιώς έχει ονομαστεί στην αναγέννηση του Keanusance: Ο Keanu υποδύεται τον εαυτό του στο Always Be My Maybe, ο Keanu τελειώνει τα γυρίσματα για το Bill & Ted Face the Music, ο Keanu ανακοινώνει την ανάσταση του Neo στο Matrix 4, ο Keanu βλέπει το πρόσωπό του να πρωταγωνιστεί στο Sesame Street μέσω ενός deepfake. Α, ναι! Κι άλλο ένα: O Keanu χαζολογάει πάνω άλογο για τις ανάγκες του John Wick Chapter 3.

Είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις όλες τις εξελίξεις της Keanusance. Κάνουμε, όμως, ότι καλύτερο μπορούμε. Άλλωστε το τελευταίο του χτύπημα είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει καταιγισμό από memes. Σε bonus υλικό από το John Wick Chapter 3: Parabellum, αποκαλύφθηκε το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες όταν γυρίστηκε η επική σκηνή της καταδίωξης με το άλογο. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε μεγάλο μέρος της δουλειά του κασκαντέρ - αφού πρώτα προπονήθηκε κατάλληλα σε μία φάρμα, φορώντας ειδικό γιλέκο και αποκτώντας ικανότητες καβαλάρη για να μπορέσει να τα καταφέρει στο γύρισμα. Αναμενόμενο. Για τον Keanu μιλάμε.

"Εκείνο που μου αρέσει περισσότερο πάνω του είναι αυτό: Τρέφει μεγάλο σεβασμό για τα ζώα" αναφέρει ένα μέλος της ομάδας παραγωγής, πριν συνεχίσει: "Γνωρίστηκε με κάθε ένα από τα άλογα ξεχωριστά". Μάλιστα η ομάδα λέει ότι ο Reeves ήταν τόσο καλός αναβάτης ώστε βάλθηκαν να του μάθουν και διάφορα κόλπα -όπως, για παράδειγμα, πως να κρεμιέται από τη μία πλευρά του αλόγου, κάτι δηλαδή που κάνει και on camera στο Parabellum.

Πώς όμως και γιατί είμαστε σίγουροι ότι το υλικό που κυκλοφόρησε στο αμερικανικό YouTube θα δώσει υλικό για το σύμπαν από memes που αφορούν τον Keanu Reeves;

Νομίζουμε ότι το συγκεκριμένο gif αποδεικνύει το γιατί. Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, η Keanusance βρίσκεται ακόμα μόνο στην αρχή της. 

Από: Esquire US