Ο Keanu Reeves επιστρέφει στo Matrix

Το φανταστικό σύμπαν των αδερφών Wachowski υποδέχεται τον Neo και την Trinity για άλλη μία φορά.

Δεκαέξι χρόνια μετά την τρίτη συνέχεια του The Matrix, η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η τέταρτη ταινία της σειρά βρίσκεται στα σκαριά με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss να αναλαμβάνουν και πάλι τους ρόλους των Neo και Trinity αντίστοιχα, όπως μεταδίδει το Variety. Η Lana Wachowski υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία του φιλμ, η παραγωγή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

"Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι καθώς εισερχόμαστε για άλλη μία φορά στο Matrix υπό της οδηγίες της Lana" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Toby Emmerich, πρόεδρος της Warner Bros., σε ανακοίνωσή του. "Η Lana είναι μία πραγματική οραματίστρια -μία μοναδική και ιδιαίτερα δημιουργική σκηνοθέτις- κι είμαστε πανευτυχείς που γράφει, σκηνοθετεί και αναλαμβάνει την παραγωγή του νέου κεφαλαίου στο σύμπαν του The Matrix".

Οι Aleksandar Hemon και David Mitchell έγραψαν το πρώτο σενάριο σε συνεργασία με την Wachowski που στη συνέχεια σκηνοθέτησε την πρώτη τριλογία μαζί με την αδερφή της Lilly. "Πολλές από τις ιδέες που εξερευνήσαμε 20 χρόνια πριν με την Lilly σήμερα έχουν γίνει πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί οι χαρακτήρες επιστρέφουν στη ζωή μου κι είμαι πραγματικά ευγνώμων που θα έχω άλλη μία ευκαιρία να δουλέψω με τους καταπληκτικούς μου φίλους" δήλωσε η Wachowski στο Variety.

H τριλογία του The Matrix συγκέντρωσε συνολικά 1,6 εκ. δολάρια στα box offices του πλανήτη από το 1999 έως το 2003. Η ιστορία σταμάτησε εκεί όπου οι άνθρωποι και οι μηχανές έχουν συνάψει ειρήνη, δίνοντας στους πρώτους τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν μία για πάντα το Matrix. Παρ' όλα αυτά τόσο ο Neo όσο και η Trinity χάνουν τη ζωή τους στο τρίτο κεφάλαιο. Γι' αυτό και αποτελεί μυστήριο το πώς ακριβώς θα επιστρέψουν οι δύο χαρακτήρες στο φανταστικό σύμπαν των Wachowskis.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.