O Gordon Ramsay έσπασε την καραντίνα για να πάει στο εξοχικό του

Δικαιολογημένα, τον έκραξαν όλοι.

Esquire Team
Γράφει: Esquire Editors 08 Απριλίου 2020

Ακολουθώντας το ατυχές παράδειγμα αρκετών ακόμη εκατομμυριούχων ή celebrities, o Άγγλος σεφ και restaurateur Gordon Ramsay, πήρε την οικογένειά του και έφυγε εν μέσω καραντίνας από το Λονδίνο, με προορισμό το εξοχικό του στην Κορνουάλη. Η συγκεκριμένα κίνηση του Ramsay προκάλεσε την αντίδραση εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής αλλά και ακολούθων του στα social media, οι οποίοι τονίζουν ότι κινήσεις όπως αυτή μπορεί να βοηθήσουν την εξάπλωση του κορονοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Την ώρα που οι κάτοικοι των περιοχών εκτός Λονδίνου ζητούν αυστηρότερα μέτρα κατά της μετακίνησης στα εξοχικά, κάποιοι επιλέγουν να περάσουν εκεί την καραντίνα, κάνοντας ουσιαστικά διακοπές. Πολλοί ιδιοκτήτες εξοχικών σπιτιών κατηγορήθηκαν ότι μεταφέρθηκαν στην περιοχή μέσα στη νύχτα. Πλέον, οι τοπικές αρχές ζητούν να γίνονται μπλόκα στους δρόμους για να περιορίσουν τις μετακινήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, το οποίο επικαλείται η Daily Mail, οι κάτοικοι της παραθαλάσσιας περιοχής ανησυχούν ότι ο Ramsay μπορεί να έχει φέρει τον ιό μαζί του από το Λονδίνο και ζητούν "να ξεκουμπιστεί από την Κορνουάλη" ενώ σε περίπτωση που δεν το κάνει, τον απειλούν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα τη διεύθυνσή του. Mάλιστα, οι εξοργισμένοι κάτοικοι έχουν δημιουργήσει σε ομάδα στο Facebook που ονομάζεται "Δεν πρέπει να βρίσκεστε εδώ".

Ένας χρήστης έγραψε: "Το μεγάλο σκ *** πρέπει να πάρει τον εαυτό του και την οικογένειά του, έξω από την Κορνουάλη". Ένας άλλος έγραψε: "Οι πλούσιοι νομίζουν ότι επειδή έκαναν μερικά λεφτά έχουν ανοσία από τον ιό και τους κανόνες. Είναι αλαζόνες και σε αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο απέδειξαν το πόσο κακό είναι σε αυτό το καλύτερο χρονικό διάστημα, αυτό έδειξε πόσο απαίσιοι άνθρωποι είναι". Τέλος, ένας ντόπιος κατηγόρησε τον 53χρονο σεφ για παραβίαση των κυβερνητικών εντολών ενώ άλλος πρόσθεσε: "Πηγαινοέρχεται στα καταστήματα της πόλης, σαν να μην τρέχει τίποτα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.