Scarlett Johansson και Margot Robbie στο viral video της εβδομάδας

Το #bossbitchfightchallenge γκρεμίζει το ίντερνετ.

Τι δουλειά έχουν οι πιο διάσημες ηθοποιοί του Χόλιγουντ σε ένα viral βίντεο με τίτλο #bossbitchfightchallenge όπου η μία δίνει τη σκυτάλη στην άλλη, αφού πρώτα την έχει χτυπήσει με κλοτσιά/μπουνιά/ρόπαλο/κίνηση καράτε; Πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό challenge που σκέφτηκε η διάσημη stuntwoman από τη Νέα Ζηλανδία, Zoe Bell, πιο γνωστή από τη σειρά Xena των 90s, και σκοπό έχει να ξεχάσουμε για λίγο τα δεινά της καραντίνας. Μάλιστα, η τελευταία είχε την τύχη την πρόσκλησή της να αποδεχθούν διάσημα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά όπως η Scarlett Johansson, η Cameron Diaz και η Margot Robbie.

Και δεν είναι μόνο αυτές, από την οθόνη του Instagram παρελαύνουν η Drew Barrymore, η Daryl Hannah, η Zoe Saldana, η Rosario Dawson, η Halle Berry, η Juliette Lewis, η Lucy Lawless (σ.σ: ναι, η τηλεοπτική Xena με το κλασικό στρόγγυλό boomerang στο χέρι) αλλά και πολλές πολλές άλλες διάσημες ηθοποιοί που είπαν να δώσουν ένα χεράκι σε αυτό το βίντεο να γίνει viral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Τι ακριβώς κερδίζει κανείς παρακολουθώντας αυτά τα 5 λέπτα του Instagram challenge; Καταρχάς, αβίαστα χαμόγελα καθώς βλέπεις τις συνήθως αψεγάδιαστες stars να τσαλακώνονται μπροστά στο φακό. Επίσης, αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το μοντάζ μπορεί να ξεκλέψει μερικές πολύ ωραίες ιδέες και αρκετές άψογες τεχνικές από αυτά τα 312 πανέξυπνα δευτερόλεπτα βιντεοσκοπημένου χρόνου.

Όσο για το βαθύτερο νόημα του challenge; Μάλλον, δεν υπάρχει. Άλλωστε δε χρειάζεται πάντα να υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα και σκοπός. Καμιά φορά απλά έχουμε ανάγκη να σκοτώσουμε τη βαρεμάρα που μας δέρνει - ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο όπου περισσότερα από 5 δισ. ανθρώπων βρεθήκαμε ερμητικά κλεισμένοι στα σπίτι μας- και το #bossbitchfightchallenge τα καταφέρνει περίφημα σε αυτό. Έστω για μόλις κάτι περισσότερο από πέντε λεπτά. Κάτι είναι και αυτό. 

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.


φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.