Ο Stephen King επιτίθεται στον Donald Trump και τους οπαδούς του

"Θέλει πιο πολλά θύματα από όσα έχω στα βιβλία μου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο 72χρονος συγγραφέας.

Ο "βασιλιάς" του θρίλερ, πολυδιαβασμένος συγγραφέας Στίβεν Κινγκ, εξαπέλυσε νέα "πυρά" κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για τη διαχείρηση της κρίσης του κορονοϊού. "Είναι πιο τρομακτικός και από τους ήρωές μου", είπε πει πριν από ένα χρόνο ο διάσημος συγγραφέας και τώρα, επανέλαβε ξανά τις κατηγορίες κατά Τραμπ γράφοντας στο Twitter, εναντίον όχι μόνο τον Τραμπ, αλλά και των υποστηρικτών του.

"Hey, MAGA fans! Almost 90,000 dead on your boy's watch. Is it enough yet, or do you need even more?", έγραψε.

Το MAGA σημαίνει "Morons Are Governing America" ("Ηλίθιοι Κυβερνούν την Αμερική"). Στη συνέχεια ο "βασιλιάς" έγραψε: "Ε, οπαδοί του ηλίθιου που κυβερνά την Αμερική. Σχεδόν 90.000 νεκροί (σ.σ. από τον κορονοϊό) στη βάρδια του "αγοριού" σας. Είναι αρκετοί, ή χρειάζεστε ακόμα περισσότερους;". Πολλοί επικριτές του Τραμπ έσπευσαν να επιδοκιμάσουν την ανάρτηση του συγγραφέα, η οποία, έχει χιλιάδες retweets και 37.000 likes.

Η ανάρτηση του Στίβεν Κινγκ

O Κινγκ είχε στρέψει τα "βέλη" του στο πρόσφατο παρελθόν -ως κάτοικος Φλόριντα ο ίδιος- ότι "τη δεκαετία του ’70, οι Ρεπουμπλικάνοι κορόιδευαν τον Τζίμι Κάρτερ ότι ήταν αναποφάσιστος. Τώρα έχουμε τον Τραμπ και τον ΝτεΣάντις (σ.σ. κυβερνήτη της Φλόριντα) που υποτίθεται είναι οι άνθρωποι στους οποίους θα στρέψεις το βλέμμα σου όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Όμως ο Τραμπ έλεγε στην αρχή "δεν είναι σοβαρό αυτό, μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά” και όταν άρχισαν να πεθαίνουν οι χρηματαγορές, έλεγε "θα γίνει ένα θαύμα, χαλαρώστε, και θα πάνε όλα καλά, και θα γεμίσουμε τις εκκλησίες το Πάσχα”. Και μετά από δύο ημέρες, ξαφνικά "πέταξε” ότι θα μπει σε καραντίνα όλη η Νέα Υόρκη και ο Αντριου Κουόμο δεν ήξερε τίποτα, απλώς του καρφώθηκε η ιδέα στο κεφάλι του Τραμπ και την είπε από μόνος του στους δημοσιογράφους".

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.