10 τρόποι για να μεγαλώσει το πέος σου

Μία επιστημονική ματιά στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και το ρίσκο κάθε μεθόδου μεγέθυνσης πέους.

Ακόμα και αν έχεις μεγάλο πέος, το πιο πιθανό είναι να εύχεσαι να ήταν μεγαλύτερο. Ίσως και να έχεις ήδη μπει στον πειρασμό του να κάνεις κλικ σε όλες αυτές τις διαφημίσεις που υπόσχονται μεγέθυνση πέους κατά 2 έως 7 εκατοστά και μάλιστα με μόνιμα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται, όμως, να συγκρίνεις το 'εργαλείο' σου με αυτά που βλέπεις στις ροζ ταινίες. 

Αν, πάντως, θέλεις να μάθεις τις 10 πιο γνωστές μεθόδους που υπόσχονται να κάνουν το πέος σου όντως πιο μεγάλο (ή απλώς να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό εφέ), μαζί με τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε μίας, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τη συνέχεια του άρθρου.

Πεϊκό εμφύτευμα Penuma

Υπάρχει μία επέμβαση που γίνεται με την εισαγωγή ενός εμφυτεύματος, γνωστού ως Penuma. Με αυτή, μπορείς να προσθέσεις έως και 4 περίπου πόντους σε μήκος και 6 σε διάμετρο. Πέρα από το υψηλό της κόστος, όμως, ενέχει μεγάλο ρίσκο μολύνσεων, ενώ ενέχουν και πιθανότητες καταστροφής του εμφυτεύματος.

10 τρόποι για να μεγαλώσει το πέος σου

Πλαστική χειρουργική πέους

Κάποιοι χειρουργοί μπορούν να επιμηκύνουν το πέος σου μέσω της κοπής του ανελκτήρα συνδέσμου, κάτι το οποίο θα το κάνει να δείχνει έως ενάμιση εκατοστό πιο μακρύ. Βέβαια, είναι μία ακριβή επέμβαση που περιλαμβάνει τον κίνδυνο της μετεγχειρητικής ουλής, των επίπονων στύσεων, ακόμα και της απώλειας της αίσθησης ή της λειτουργικότητας.

Υποδόρια έγχυση λίπους

Με αυτή τη διαδικασία, ο χειρουργός αφαιρεί λίπος από ένα άλλο μέρος του σώματός σου και το εγχύνει με μία σύριγγα στο πέος σου. Στη συνέχεια, το πέος σου μπορεί να μακρύνει έως δύο περίπου εκατοστά και να μεγαλώσει η διάμετρός του κατά 2,5. Επίσης, θα γίνει αρκετά πιο βαρύ.

Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα και με τον καιρό το εργαλείο σου θα "μαζέψει" στο αρχικό του μέγεθος. Τέλος, όπως κάθε επέμβαση, ενέχει και αυτή το ρίσκο των επιπλοκών.

Ενέσεις με πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία σχετικά καινούργια τεχνική, μέσω της οποίας διαχωρίζεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα σου για να εισαχθεί στη συνέχεια, με ενέσιμο τρόπο, στο πέος σου, κάτι το οποίο θεωρείται ότι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το όργανό σου να δείχνει μεγαλύτερο.

Ενώ μπορεί όντως να λειτουργήσει αυτή η τεχνική, ειδικά σε συνδυασμό με τη χρήση μίας τρόμπας πέους, δεν έχουμε ακόμη ερευνητικά στοιχεία για το αν αποτελεί μία καλή επιλογή, σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

MAN WITH A MEASURING TAPEiStock

Διατάσεις πέους (Jelqing)

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς επινοήθηκε το jelqing, παρόλα αυτά το πιο πιθανό είναι να αποτελεί παρακαταθήκη των αρχαίων αραβικών πολιτισμών. Εδώ οι απόψεις διίστανται για την αποτελεσματικότητά του, με πολλούς που το δοκίμασαν χωρίς επιτυχία να επιστρέφουν στην αγαπημένη τους τρόμπα πέους, που όντως βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος.

Επιμηκυντές πέους

Υπάρχουν κάποιες συσκευές όπως η Andro-Penis και η Golden Erect, κάτι σαν "κολάρα" για το εργαλείο σου, που υπόσχονται να σου το μακρύνουν, αν τις φοράς για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Η αποτελεσματικότητά τους, όμως, έχει αμφισβητηθεί και οι ουρολόγοι δεν τις προτείνουν.

Ενδοπεϊκά fillers

Τα ενδοπεϊκά fillers είναι άλλη μία ενέσιμη μέθοδος που μπορεί να κάνει το πέος σου πιο μακρύ, αλλά και να αυξήσει τη διάμετρό του κατά 2,5 εκατοστά, εφόσον γίνονται κατ’ επανάληψη, για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα.

Tα αποτελέσματά τους, όμως, είναι προσωρινά και πολύ πιθανό μετά από έναν χρόνο να πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία (πάντα ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείς το εργαλείο σου). Επίσης, ενέχουν κάποιες πιθανές παρενέργειες όπως το πρήξιμο, οι μελανιές και τα εξογκώματα.

Μανίκι πέους

Πρόκειται για κάτι σαν "κοστουμάκι" για το πέος σου. Παρότι δεν θα του αλλάξει το μέγεθος, όταν το φορέσεις θα έχεις ένα μεγαλύτερο "πακέτο" να δουλεύει για πάρτη σου. Το φοράς, μάλιστα, πολύ απλά όπως θα έβαζες ένα προφυλακτικό, αν και είναι πιο ογκώδες και συνήθως φτιαγμένο από σιλικόνη.

> Διάβασε ακόμα: Ένας οδηγός για καλύτερο σεξ

Ξύρισμα της ηβικής περιοχής

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις το πέος σου να δείχνει μεγαλύτερο, αν δεν θέλεις να καταφύγεις στις ενέσεις και τους επιμηκυντές, είναι απλώς το να ξυριστείς. Κι αυτό γιατί αφού κοπεί ο θάμνος που το κρύβει, θα λάμψει σε όλο του το μεγαλείο.

> Διάβασε ακόμα: Μήπως είσαι εθισμένος στο πορνό; Το κοιτάμε για σένα

Απώλεια βάρους

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία οπτική ψευδαίσθηση. Το να χάσεις κιλά δεν θα αλλάξει το μέγεθος του εργαλείου σου, αλλά αφού χάσεις την κοιλιά και τα μπουτάκια σου, εκείνο θα φαίνεται μεγαλύτερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.