VR πορνό, η νέα παροχή των πολυτελών ξενοδοχείων

Κάποια ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας είναι μπροστά, πολύ μπροστά.

Η αλήθεια είναι πως ζούμε στη χρυσή εποχή της τεχνολογίας. Αν θέλουμε να συναντήσουμε τους φίλους ή τους συγγενείς μας, μέσω Zoom, ανά πάσα στιγμή το μπορούμε. Όποτε μας καπνίσει να ακούσουμε ένα συγκεκριμένο τραγούδι, να δούμε μια ταινία ή μια σειρά, να 'ναι καλά το on demand, κι αυτό το μπορούμε. Πλέον, μπορούμε και να πάμε να αράξουμε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας κι ένα ρομπότ να μας φέρει μια κάσκα εικονικής πραγματικότητας με φορτωμένο μέσα πορνό περιεχόμενο. Ναι, το VR πορνό κατέκτησε τη βιομηχανία του hospitality.

Με 50 δολάρια τη μέρα, έκλεισες

Η ενοικίαση της κάσκας εικονικής πραγματικότητας Oculus Quest 2, η οποία απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση, κοστίζει μόλις 50 δολάρια την ημέρα και περιέχει περιεχόμενο της εταιρείας VR Bangers, συμπεριλαμβανομένων σκηνών "σεταρισμένων" με τον διάκοσμο του δωματίου σου, έτσι, για να βυθιστείς τελείως στο εικονικό σύμπαν των σεξουαλικών απολαύσεων.

> Διάβασε ακόμα: Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ

Σύμφωνα με τον Daniel Abramovich, τον CEO της VR Bangers, το παιχνίδι το άλλαξε η προσθήκη της παράδοσης μέσω ρομπότ. Καθώς η υπηρεσία έγινε με αυτόν τον τρόπο λιγότερο "προσωπική", οι αντιστάσεις των managers των ξενοδοχείων κάμφθηκαν.

VR πορνό, η νέα παροχή των πολυτελών ξενοδοχείων iStock

Παρ' όλα αυτά, προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το σε ποια ξενοδοχεία διατίθενται οι "κάσκες του σεξ".

> Διάβασε ακόμα: Το καλοκαίρι κάνουμε όντως περισσότερο σεξ;

Δώστε στο λαό VR πορνό

Το VR πορνό, βέβαια, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Τα τελευταία λίγα χρόνια, βρίσκεται σε άνθιση. Σύμφωνα με μια αναφορά του 2017, το 60% των πιο δημοφιλών sites εικονικής πραγματικότητας ήταν πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου. Αφότου, δε, το Pornhub ξεκίνησε το 2016 να φιλοξενεί βίντεο εικονικής πραγματικότητας, οι θεάσεις του VR πορνό σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 250%.

Σύμφωνα με μία άλλη αναφορά, περί το 2026, η αξία της βιομηχανίας προβολής VR πορνό περιεχομένου θα κυμαίνεται γύρω στα 19 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που θα οφείλεται μερικώς στο ότι οι κάσκες εικονικής πραγματικότητας όπως αυτές που προσφέρονται από την Oculus θα γίνουν πιο προσιτές στους καταναλωτές

Αν βρεθείς, λοιπόν, στο Λας Βέγκας, μπορείς να υποστηρίξεις μια βιομηχανία που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή, μια βιομηχανία που παρέχει τεχνολογία αιχμής, από την άνεση του δωματίου σου. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.