Ας μιλήσουμε για το πορνό στο Spotify

Σεξουαλικά τραγούδια, podcast και πορνό σε μορφή MP3.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Το Spotify είναι ακόμα η πιο δημοφιλής υπηρεσία streaming μουσικής και η κατεύθυνσή του παραμένει μουσική. Τα podcasts έχουν γίνει viral την τελευταία πενταετία, φέρνοντας τον λόγο στην πλατφόρμα και από ότι φαίνεται και η πορνογραφία πάντα σε... MP3 μορφή.

Τραγούδια που μιλούν για σεξ υπήρχαν πάντα, όμως τι θα έλεγες αν πάνω στην καθημερινή σου playlist εμφανιζόταν ξαφνικά ένα audio porn; Το Spotify φαίνεται ότι δεν έχει στην πολιτική του τέτοιου είδους ακούσματα, όμως εύκολα όποιος θέλει μπορεί να την παρακάμψει. Διαθέτει επίσης στον κατάλογό του μερικές λίστες αναπαραγωγής με πορνογραφικές εικόνες στο εξώφυλλο, αλλά αυτό είναι το λιγότερο και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. 

> Διάβασε ακόμη: Όλα τα τραγούδια που έχουμε ακούσει στο Stranger Things

Παρά το γεγονός ότι η πορνογραφία απαγορεύεται στην πλατφόρμα, έχουν βρεθεί τρόποι για να παρακάμπτονται τα φίλτρα που ρυθμίζουν και αφαιρούν το εν λόγω περιεχόμενο. Η New York Post έψαξε για μερικούς άσεμνους όρους και βρήκε λίστες που περιλάμβαναν εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου και γυμνόστηθες γυναίκες. Η χρήση συγκεκριμένων σημείων στίξης, έφερνε επίσης τέτοια αποτελέσματα. Για ένα '!' κάποιος θα μπορούσε να βρει μια μη λογοκριμένη φωτογραφία (αν προσπαθήσεις, δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά υπάρχει).

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα με αυτόν τον τρόπο στο μυαλό μου το Spotify αλλά προς έκπληξή μου, πληκτρολογώντας φράσεις όπως "sucking d*ck/c*ck" βρήκα πολλά podcast που μοιάζουν πολύ με αυτές τις ηχητικές ιστορίες των 90s. Σύντομες σεξουαλικές ιστορίες κάνουν την εμφάνισή τους, κάτι σαν τα ερωτικά τηλεφωνήματα, χωρίς την έξτρα χρέωση.

> Διάβασε ακόμη: VR πορνό, η νέα παροχή των πολυτελών ξενοδοχείων

Ερωτικές ιστορίες κατά παραγγελία στο Spotify

Επίσης, αν ψάξεις καλά, θα βρεις ηχητικό με στοματικό σεξ μίας ολόκληρης ώρας. Μίας ώρας! Το ηχητικό πορνό το 2022 δεν μοιάζει με την καλύτερη ιδέα εκεί έξω, αλλά από ό,τι φαίνεται υπάρχουν αρκετοί fans εκεί έξω. Το Spotify πάντως έχει απαντήσεις για όλα τα γούστα. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.