Μία διαφορετική εμπειρία Κέρκυρας

Όταν η μεσογειακή φιλοξενία συνάντησε την ασιατική κουλτούρα και τις υψηλού επιπέδου ανέσεις στα βόρεια του Ιονίου.

Η βασικότερη επιδίωξη της Banyan Tree είναι τα -πάντοτε πολυτελή- ξενοδοχεία της να ενσωματώνονται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, με σεβασμό στον περίγυρο και τη ντόπια αισθητική, χωρίς να χάνουν τον χαρακτήρα τους. Αυτό ακριβώς πετυχαίνει και το φρεσκότατο -άνοιξε στις αρχές του καλοκαιριού- Αngsana Corfu Resort & Spa, που το συναντάς τοποθετημένο σε έναν καταπράσινο λόφο στις Μπενίτσες. 

Το location του, του χαρίζει μεταξύ άλλων μία απρόσκοπτη θέα στον κόλπο, την ίδια στιγμή που περικυκλώνεται από ελαιώνες, κυπαρίσσια και μεσογειακούς κήπους. Τα προαναφερθέντα δεν αποτελούν τα μόνα δυνατά χαρτιά. Υπάρχουν πολλά ακόμη που από απλό επισκέπτη -spoiler alert- σε μετατρέπουν σταδιακά σε τακτικό ένοικο. 

Εν αρχή ην το infinity pool

Πολύ ταιριαστοί οι μινιμαλιστικοί τόνοι, θελκτικές οι απλές γραμμές, έξοχα τα κομψά έπιπλα, τρομερά λειτουργικά και φιλόξενα τα πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια και μοναδική η αίσθηση του διακριτικού luxury αλλά το προσωπικό μου highlight όσον αφορά το Angsana Corfu Resort & Spa είναι η feelgood πισίνα του.

Δίχως αμφιβολία μία από τις πιο ιδιαίτερες του νησιού, με άψογο προσανατολισμό, ιδανική θέα και στο μέγεθος που ακριβώς πρέπει. Κυρίως όμως αφομοιώνεται με τον ορίζοντα και σου επιτρέπει να χαλαρώσεις σε απόλυτο βαθμό, απλά κολυμπώντας εντός της ή καταλαμβάνοντας ένα σημείο στην άκρη της, αγναντεύοντας το Ιόνιο. 

Μία διαφορετική εμπειρία Κέρκυρας

 

Η γεύση στο επίκεντρο

Στα σημαντικότερα assets του Αngsana Corfu Resort & Spa είναι οι αρκετές και εξαιρετικά αξιόλογες επιλογές όσον αφορά το φαγητό. Ναυαρχίδα της γεύσης -φυσικά- το Botrini's, που ασφαλώς ακολουθεί τη fine dining φιλοσοφία του βραβευμένου με αστέρι Michelin Έκτορα Μποτρίνι.

ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 11
ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 2
ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 1

Δεν είναι όμως το μόνο, καθώς τόσο το Ruen Romsai (το all-day του ξενοδοχείου με live kitchen και μπουφέ), το Koh (που εξερευνά την ασιατική fusion κουζίνα) και το Sofrito (που εκφράζει την κερκυραϊκή γευστική παράδοση σε ένα concept σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας) φροντίζουν να κρατούν ψηλά τον πήχη προσφέροντας διαφορετικές αλλά πάντοτε ποιοτικές επιλογές. 

Ευεξία και χαλάρωση στον απόλυτο βαθμό

Η 'new normal' ταξιδιωτική πραγματικότητα πέρα από την τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της Covid-19 (που εδώ τηρούνται στο απόλυτο) επιτάσσει ακόμη και την απόλυτη χαλάρωση. Και η Banyan Tree γενικότερα έχει κάνει mastered το εν λόγω task, διαχρονικά.

ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 4

Στο Αngsana Corfu Resort & Spa το κομμάτι της ευεξίας έχει αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή και φροντίδα: Στο παγκοσμίου φήμης και βραβευμένο Angsana Spa υπάρχουν 11 αίθουσες θεραπειών, signature θεραπείες και (ασιατικές και μεσογειακές) τεχνικές χαλάρωσης. Δεν πρέπει να κάνεις skip σε καμία των περιπτώσεων.

ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 5
ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 9

Παράλληλα και συμπληρωματικά, λειτουργούν το υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μία θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και το yoga deck. 

Γιατί να πας τώρα στο Angsana Corfu Resort & Spa

Εύλογα θα αναρωτηθείς γιατί να επισκεφθεί κανείς το Αngsana Corfu Resort & Spa, τώρα που το καλοκαίρι μας άφησε. Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, την ίδια στιγμή που η Κέρκυρα συγκεντρώνει έντονο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον για τους επόμενους δύο μήνες. Ο καιρός επιτρέπει ακόμη τις επισκέψεις στα ελληνικά νησιά αλλά και αυτό να μην ίσχυε το 5* ξενοδοχείο αποτελεί από μόνο του μία καλή αφορμή για ένα short break στο -πάντοτε γοητευτικο- νησί των Φαιάκων.

ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 6
ANGSANA ΚΕΡΚΥΡΑ 8

Έπειτα, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις παροχές και υπηρεσίες του σε ένα πολύ πιο χαλαρό περιβάλλον από εκείνο του όποιου θερινού 'παροξυσμού'. Συν όλα τα προαναφερθέντα. Στην Κέρκυρα λοιπόν.

 

 


Info

Angsana Corfu Resort & Spa
11ο χλμ. Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης
Μπενίτσες, Κέρκυρα
www.angsana.com/en/greece/corfu

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος