Το πιο εμβληματικό ελληνικό ξενοδοχείο στο Netflix

Ναι, το προτίμησε μέχρι και ο James Bond και είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Φεβρουαρίου 2022

Το νησί των Σπετσών και το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel περιλαμβάνονται στο teaser της παγκόσμιας καμπάνιας του Netflix για τις νέες κυκλοφορίες του 2022. Πιο συγκεκριμένα, η αναφορά στην ταινία Knives Out 2, η οποία γυρίστηκε στο νησί και το ξενοδοχείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας είναι η σύνδεση του θρυλικού καταλύματος με τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming και τις νέες ταινίες της.

Με ένα καστ ιδιαίτερα δημοφιλών και καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Daniel Craig, Ethan Hawke, Edward Norton, Kate Hudson κ.ά., η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και αποτελεί το sequel του πρώτου Knives Out το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Οι Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel αποτελούν, μεταξύ άλλων locations, το σκηνικό της ταινίας, προβάλλοντας παγκοσμίως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της.

Τι ακριβώς εστί Poseidonion Grand Hotel 

Δέος. Αποκλείεται να μην το νιώσει κάποιος, έστω και σε μικρό βαθμό και ειδικότερα αν πηγαίνει για πρώτη φορά στις Σπέτσες, όταν προσεγγίζει το νησί και αντικρίζοντας το κτίριο-κομψοτέχνημα του Ποσειδωνίου.

Το πιο εμβληματικό ελληνικό ξενοδοχείο στο Netflix
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΣΠΕΤΣΕΣ 2020 7
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΣΠΕΤΣΕΣ 2020 2

Το ιστορικό ξενοδοχείο εύκολα θα μπορούσε να βρίσκεται σε κάποιο από τα πιο προνομιακά σημεία της Κυανής Ακτής (κάτι που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα καθώς από εκεί έχει εμπνευστεί ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του) και μοιάζει να υπήρχε πάντοτε στο ίδιο ακριβώς σημείο της Ντάπιας (κάτι που επίσης έχει εγκυρότατη ιστορική βάση, με τη λειτουργία του να ξεκινά το 1914). Το προαναφερθέν συναίσθημα αρχικά επιβεβαιώνεται και μετέπειτα μεγιστοποιείται, αμέσως μόλις περάσεις την πόρτα του. 

"Greatest hotel in the Greek Islands". "A true landmark for Spetses". "Classic and classy". Αυτές είναι τρεις πολύ χαρακτηριστικές φράσεις που βλέπει κάποιος σχεδόν σαν σε λούπα να επαναλαμβάνονται στο Trip Advisor για το Poseidonion Grand Hotel από επισκέπτες που προέρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη εγκωμιαστικά έως αποθεωτικά σχόλια. Μόνο τυχαία δεν είναι. Διάβασε περισσότερα για το Poseidonion Grand Hotel εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος