Οι καλύτερες πισίνες της Αθήνας

Μερικά καταφύγια δροσιάς για όσους μείνουν στην πόλη αυτό το τριήμερο.

Γράφει: Esquire Editors 11 Ιουνίου 2022

Κοσμικές, νεανικές, lux ή οικογενειακές, οι πισίνες της Αθήνας προσφέρουν δροσιά παντός καιρού, με απολαυστικές βουτιές μακριά απ’ τη φασαρία των επίδοξων Τσιτσιπάδων παραλίας, χωρίς να χρειάζεται να αγχωθούμε για τη δαιμόνια ικανότητα της άμμου να τρυπώνει ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία (κυρίως στα πιο απίθανα σημεία) και βασικά χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσουμε χιλιόμετρα για μερικές ανάσες δροσιάς, μόνο και μόνο για να κολλήσουμε στην αναπόφευκτη κίνηση της επιστροφής. Αντιθέτως, με διάθεση χαλαρή για ραχάτι με στιλ και για socializing στον ρυθμό των beats, σημειώνουμε τις φαβορί οάσεις μας για απόδραση από τον καύσωνα της πόλης και κλείνουμε ραντεβού με τις πιο κοσμοπολίτικες σεζλόνγκ της Αθήνας.

Με φόντο την Ακρόπολη

Οι ταράτσες μερικών απ’ τα καλύτερα ξενοδοχεία του κέντρου έχουν το καλοκαίρι την τιμητική τους, συνδυάζοντας δροσιστικές βουτιές με πανοραμικές βίστες και χάζι από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, μέχρι τον Πειραιά και τον Σαρωνικό. Tέτοιο περιμετρικό θέαμα προσφέρει το roof του ξενοδοχείου "President" στους Αμπελόκηπους, που κερδίζει πόντους στις προτιμήσεις μας χάρη τόσο στο κομψό bar με την boho ανατολίτικη διακόσμηση στο φόντο της όμορφη πισίνας, όσο και στο υπερθέαμα που χαρίζει η θέα από τον 21ο όροφο.

Θεαματικό είναι το πανόραμα και από την ταράτσα του "St. George Lycabettus", στην ποδιά του Λυκαβηττού, όπου η πισίνα αναπληρώνει με ευρεία γκάμα παροχών ό,τι της λείπει από μέγεθος – poolside massage, health studio και σάουνα περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες ευεξίας του ξενοδοχείου (με έξτρα χρέωση), ενώ τις Δευτέρες οι βουτιές κορυφώνονται με τα καθιερωμένα BBQ Mondays στις 8 μ.μ.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.