Μία αξέχαστη εμπειρία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ανακαλύψαμε το ιδανικό σκηνικό για την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου.

10 Φεβρουαρίου 2023

Πώς είχες φανταστεί να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αν ανήκεις σε εκείνους που θέλουν με όποιον τρόπο μπορούν να εκφράζουν τον έρωτά τους και να γιορτάζουν την αγάπη με το άλλο τους μισό σε κάθε ευκαιρία, τότε έχουμε να σου προτείνουμε την καλύτερη ιδέα για να περάσεις ρομαντικά με τον / την αγαπημένο/η σου.

Θες να συνδυάσεις ένα ρομαντικό δείπνο με θεσπέσιο φαγητό, άπλετο ποτό και αλλαγή περιβάλλοντος; Το Grecotel Pallas Athena είναι μονόδρομος για σένα.

Μία αξέχαστη εμπειρία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν είσαι λάτρης της πόλης και απολαμβάνεις τη ζωντάνια του κέντρου, αυτή η in house "απόδραση" θα είναι το πιο όμορφο δώρο για σένα. Παράλληλα, η αισθητική και ο σχεδιασμός του Grecotel Pallas Athena θα δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το άλλο σου μισό. Μοναδικά έργα διάσημων καλλιτεχνών κοσμούν τους χώρους, τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου, χαρίζοντας παντού μια ιδιαίτερη κομψότητα και αισθητική.

hotel

Η πολυτέλεια και η ζεστή ατμόσφαιρα αποκτούν μια άλλη διάσταση και στήνουν μια ιδιαίτερη γιορτή για όλες τις αισθήσεις σας. Εσείς, λοιπόν, θα απολαύστε ένα εμπνευσμένο ρομαντικό δείπνο με "Αφροδισιακό μενού" σε ένα art chic περιβάλλον με ατμοσφαιρική μουσική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ρεμβάζετε τη θέα της φωτισμένης νεοκλασικής πλατείας Κοτζιά.

hotel

Και επειδή η ημέρα αυτή πρέπει να γιορτάζεται με τον σωστό τρόπο, το ξενοδοχείο για την ξεχωριστή αυτή περίσταση προσφέρει 25% έκπτωση στην τιμή του δωματίου. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε:

- Ένα ρομαντικό δείπνο: Απολαύστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με εκλεπτυσμένες γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant. Δείτε το menu.

- Καλωσόρισμα στο δωμάτιο: Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια. Δωρεάν αναψυκτικά & σνακ (μια φορά ανά διαμονή, η ανανέωση χρεώνεται).

- Δωρεάν Πρωινό: Πανδαισία επιλογών από American-style μπουφέ μέχρι exclusive à la carte πιάτα με τοπικές γεύσεις.

- Late Check - Out έως τις 16.00

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3250900, Αθηνάς 65, Πλ. Κοτζιά, Αθήνα, grecotelpallasathena.com

Αν πάλι η καρδιά σου χτυπάει μόνο για τη θάλασσα -  πέρα από το άλλο σου μισό-  και θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τη "φασαρία" του κέντρου, αλλάζοντας εντελώς παραστάσεις, στο απόλυτο προάστιο της αθηναϊκής ελίτ, τη Βουλιαγμένη, σε καλωσορίζει το ρομαντικό all-suite Grecotel Vouliagmeni Suites.

hotel

Επίλεξε ένα από τα μοναδικά δωμάτια με cozy ατμόσφαιρα και απόλαυσε μία ειδυλλιακή βραδιά με ρομαντικό μενού και θέα τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού.

hotel

Το Grecotel Vouliagmeni Suites, επίσης, πιστεύει πως η συγκεκριμένη ημέρα πρέπει να απολαμβάνεται με κάθε τρόπο, γι' αυτό προσφέρει τη δυνατότητα της 25% έκπτωσης στην τιμή του δωματίου, ενώ χαρίζει στους επισκέπτες την εμπειρία ενός ρομαντικού δείπνου με εκλεπτυσμένες επιλογές (δείτε το μενού), καλωσόρισμα στο δωμάτιο με μικρές εκπλήξεις και δωρεάν πρωινό με μπουφέ αλλά και exclusive à la carte πιάτα με τοπικές γεύσεις. 

hotel

Και δεδομένου ότι δεν θα θέλετε η βραδιά να τελειώσει, το Vouliagmeni Suites σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε late check-out μέχρι τις 16.00.

hotel

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 8964901, Πανός 8 & Χλόης, Βουλιαγμένη, vouliagmenisuites.com

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.