Οι καλύτεροι detox προορισμοί της Ασίας

Zen αποδράσεις στην Ανατολή.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 14 Ιανουαρίου 2020

Οι διακοπές των Χριστουγέννων αποτελούν παρελθόν, οι μπαταρίες σου δεν γέμισαν όσο ήθελες, η χειμωνιάτικη κατάθλιψη βρίσκεται προ των πυλών. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος για να διώξεις μακριά τα αρνητικά συναισθήματα και αυτήν την αίσθηση ματαιότητας που βιώνεις; Η λύση βρίσκεται σε μία ήπειρο πολύ πολύ μακριά από εδώ: την Ασία.

Οι αποδράσεις στην Ανατολή, ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν για προορισμό κάποιο detox θέρετρο, είναι ικανές να εξαφανίσουν την τοξικότητα που έχεις μαζέψει στο σώμα και στο μυαλό από τους τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Ακολουθούν μερικές επιλογές που μπορούν να σε αναζωογονήσουν σε μερικές μόνο μέρες και σε κάποιες περιπτώσεις να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Ίσως εκεί βρεις το χαμένο σου ζεν.

Aman Resorts

Οι καλύτεροι detox προορισμοί της Ασίας

Αν αναζητάς την εσωτερική σου ηρεμία και χρειάζεσαι επειγόντως ένα διάλειμμα, τα Aman Resorts είναι μία ιδανική λύση με περισσότερα από 32 resorts σε 20 διαφορετικές χώρες της Ασίας. Μάλιστα, αν χρειάζεσαι να πας ένα βήμα παρακάτω, ο διάσημος Βουδιστής δάσκαλος Geshe YongDong αναλαμβάνει να ανυψώσει το πνεύμα και το σώμα σου μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα γιόγκα και διαλογισμού.

Kamalaya, Ταϊλάνδη

Kamalaya Ταϊλάνδη

Στο κοσμοπολίτικο νησί του Koh Samui υπάρχει ένα θέρετρο πολύ διαφορετικό από τα άλλα: Στο Kamalaya μπορεί κάποιος να αποσυμπιεστεί, να κάνει ολικό detox μέσα από μία σειρά όχι μόνο ανατολίτικων θεραπευτικών μεθόδων αλλά και δυτικών. Οι καλύτερες πρακτικές από τους δύο κόσμους αναμειγνύονται ενώ το πρόγραμμα που αποτελεί σήμα κατατεθέν του θέρετρου λέγεται The Embracing Change Program και εστιάζει στον συναισθηματικό κόσμο των επισκεπτών με σκοπό να επαναφέρει την εσωτερική τους ηρεμία.

Ananda In The Himalayas, Ινδία

Ananda διαλογισμός

Υπάρχει καλύτερη απόδραση από την κορυφή του κόσμου; Τα Ιμαλάια πάντοτε αποτελούσαν τον απόλυτο προορισμό για όσους έψαχναν λίγη περισσότερη πνευματικότητα στη ζωή τους. Στο Ananda In The Himalayas τώρα, οι υπηρεσίες είναι tailor made και σκοπεύουν, μέσα από μία ολιστική προσέγγιση, να εξαγνίσουν κυριολεκτικά τον κάθε επισκέπτη. Ayurveda sessions, γιόγκα, διαλογισμός και ειδικά detox γεύματα είναι μερικά μόνο από όσα προσφέρει αυτό το ξεχωριστό θέρετρο στη σκιά των μαγευτικών Ιμαλαΐων.

Pravassa

Pravassa θέρετρο

Το Pravassa προσφέρει μία πολυτελή εμπειρία για τον σύγχρονο εξερευνητή μέσα από διαφορετικές ασιατικές αποδράσεις (Καμπότζη, Ινδία, Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ). Τα wellness και detox ταξίδια σχεδιάζονται σε door to door λογική μαζί με τον επισκέπτη με σκοπό να επαναπροσδιορίσει την έννοια της ευτυχίας. Γιατί να επιλέξεις το Pravassa; Διότι θα σε βοηθήσει να παίρνεις συνειδητές κι όχι ασυνείδητες επιλογές στη ζωή σου μέσα από μία αξέχαστη εμπειρία.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τόκιο, αγάπη μου

Η ιαπωνική μητρόπολη ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού θυμίζοντας πάντοτε έναν άλλο, διαφορετικό και άκρως γοητευτικό, πλανήτη.

Στις εξωτικές πόλεις, τις ερήμους και τα βουνά του Μαρόκου

Αναλυτικός οδηγός για έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς του χειμώνα.