Τι γνωρίζουμε για το Fortnite Chapter 2, Season 3

Θαλάσσιο σκι πάνω σε καρχαρίες, νέα οχήματα και ο Jason Momoa σε ρόλο Aquaman.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 24 Ιουνίου 2020

Το Fortnite συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων δεκάδων εκατομμυριών gamers ανά τον πλανήτη. Έτσι, πριν λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το επόμενο κεφάλαιο του franchise (Chapter 2, Season 3) αλλάζοντας για άλλη μία φορά όλα τα δεδομένα. Τι ακριβώς πρέπει να περιμένεις; Καταρχήν, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν σκι πάνω σε καρχαρίες. Καθόλου άσχημα, δηλαδή.

Από εκεί και πέρα το launching του Splash Down δίνει τη δυνατότητα στους games να δοκιμάσουν νέα οχήματα αλλά και περισσότερες επιλογές στο customization system. Μάλιστα, ένα νέος χαρακτήρες με το όνομα Kit (ένα τρισχαριτωμένο γατάκι με σώμα καλογυμνασμένου ρομπότ) φαίνεται να έχει ήδη κλέψει όλη την παράσταση.

Επίσης, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους super heroes (σ.σ: στο προηγούμενο "κεφάλαιο" ο Deadpool της Marvel είχε πρωταγωνιστικό ρόλο) το franchise, αυτή τη φορά βάζει τον Aquaman του Jason Momoa στο παιχνίδι.


Το Fortnite θα είναι έτοιμο να τρέξει στις  νέες υπερσύγχρονες κονσόλες (PlayStation 5, Xbox Series X) που θα βρίσκονται στα ράφια προς το τέλος του 2020.


Όσο για εκείνους που δεν έχουν παίξει το game και αναρωτιούνται γιατί τώρα όλος ο χάρτης είναι πλημμυρισμένος (από εκεί και το όνομα Splash Down), να πούμε ότι το προηγούμενο κεφάλαιο με τίτλο The Device που ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου τέλειωσε με ένα τεράστιο τοίχος από νερό να περικυκλώνει το νησί του Fortnite.

Τέλος, σε άλλα νέα η Epica Games ανακοίνωσε πως το Fortnite θα είναι έτοιμο να τρέξει στις  νέες υπερσύγχρονες κονσόλες (PlayStation 5, Xbox Series X) που θα βρίσκονται στα ράφια προς το τέλος του 2020, λογικά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Σε κάθε περίπτωση, αν το "καλοκαιρινό" rebranding του Fortnite, με τους καρχαρίες, το θαλάσσιο σκι και τον Aquaman που έκανε πρεμιέρα στις 17 Ιουνίου, σου άνοιξε την όρεξη, τότε έχεις περίπου δύο μήνες μπροστά σου για να το απολαύσεις. Η αυλαία θα πέσει στις 27 Αυγούστου του 2020. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Huawei Music για ατέλειωτες ώρες μουσικού streaming

Μουσική υπηρεσία με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια, τώρα δωρεάν για 6 μήνες.

Η NASA ανακάλυψε τεράστιο ωκεανό στον δορυφόρο του Δία

Πρόκειται για την Ευρώπη, που θα μπορούσε να φιλοξενεί ζωή, σύμφωνα με τους επιστήμονες.