5 κορυφαία mobile games για το 2021

Πιθανότατα με κάποιο από αυτά θα κολλήσεις στο smartphone σου.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 02 Φεβρουαρίου 2021

Αποκλείεται να μην έχεις έστω ένα παιχνίδι εγκατεστημένο στο κινητό σου τηλέφωνο. Και πιθανότατα το ξεκινάς κάθε φορά που έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο, παραμένοντας ωστόσο μπροστά από την οθόνη περισσότερη ώρα από όση είχες αρχικά υπολογίσει ή έλπιζες. 

Αν διαθέτεις smartphone λοιπόν, πάρε μερικές ακόμη ιδέες, με αυτά τα 5 παιχνίδια που είναι διαθέσιμα τόσο στο App Store όσο και στο Google Play και αναμένεται να γίνουν τα hits της χρονιάς στο συγκεκριμένο τομέα.

GeoGuessr

5 κορυφαία mobile games για το 2021

Ένα τέλειο παιχνίδι για όσο καιρό το ταξίδι είναι από περιορισμένο έως ανέφικτο. Στο GeoGuessr βρίσκεσαι κάθε φορά σε μία τυχαία τοποθεσία μέσω του Google Maps και πρέπει να κάνεις μία εκτίμηση για το πού μπορεί να είναι το μέρος που κάθε φορά βλέπεις στην οθόνη σου. Όσο πιο κοντά πλησιάσεις, τόσους περισσότερους πόντους συγκεντρώνεις.

Dadish 2

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ SMARTPHONES 2021 4

Ένας μπαμπάς-ραπανάκι, καβαλά ένα μπέργκερ και προσπαθεί να σώσει τα παιδιά-ραπανάκια του. Οκ, μπορεί η περιγραφή να ακούγεται λίγο περίεργη αλλά το retro platformer παιχνίδι θα σου χαρίσει μπόλικες ώρες διασκέδασης.

Thisissand

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ SMARTPHONES 2021 1

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για εκείνους που δεν θέλουν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση. Σε μία virtual sand art platform μπορείς να δημιουργήσεις αφηρημένα -ή όχι και τόσο αφηρημένα- έργα τέχνης.

Monument Valley 2

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ SMARTPHONES 2021 2

Ένα indie puzzle game, αρκετά πρωτότυπο και πρωτοποριακό για κινητά τηλέφωνα. Σε αυτό αναλαμβάνεις την καθοδήγηση δύο ατόμων σε ένα ιδιόμορφο λαβύρινθο.

Among Us

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ SMARTPHONES 2021 5

Πιθανότατα γνωρίζεις το Among Us, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των τελευταίων μηνών, κάνοντας θραύση στις νεαρές ηλικίες αλλά όχι μόνο σε αυτές. Πρόκειται για multiplayer game, όπου 10 παίκτες μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο και ο καθένας του έχει έναν ρόλο - οι 9 στο πλήρωμα και ένας είναι ο impostor (απατεώνας). Στόχος του πληρώματος είναι να ολοκληρώσει τις αποστολές του, ενώ του impostor να σκοτώσει τους υπόλοιπους ή να τους εμποδίσει να ολοκληρώσουν τα tasks, προκειμένου να κερδίσει.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος