Το iPhone 13 θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα-έκπληξη

Η Apple ετοιμάζει αλλαγές που δεν αφορούν μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Λίγοι μήνες μόνο μένουν μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 13 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο από την Apple. Ήδη γνωρίζουμε αρκετά, τα έχουμε μοιραστεί μαζί σου και τώρα μόλις πληροφορηθήκαμε ίσως το τελευταίο στοιχείο μέχρι τη φθινοπωρινή παρουσίαση. Ο λόγος για τα νέα χρώματα της συσκευής, που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακά. H πιο αξιοσημείωτη λοιπόν αισθητική αλλαγή πρόκειται να είναι o ερχομός ενός νέου χρώματος που χαρακτηρίζουν ως "βελτιωμένο γραφίτη" και είναι σχεδόν μαύρο. Ενδέχεται επίσης, να υπάρξει μία πιο trendy εκδοχή, σε bronze απόχρωση που θυμίζει αρκετά Samsung Galaxy S21 και Galaxy Z Fold 2 και ίσως κυκλοφορήσει ως iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

Αφού "λύσαμε" αυτό, ας προχωρήσουμε στα υπόλοιπα:

"Όχι" στις USB-C θύρες

Παρότι τα iPad Pro και iPad Air του 2020 έχουν θύρες USB-C, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo το iPhone 13 δεν πρόκειται να τα ακολουθήσει. Κι αυτό γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα υπάρχει απευθείας θύρα. Πώς θα φορτίζεται; Χάρη στο MagSafe system που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι με το iPhone 12, χωρίς καλώδιο. Ωστόσο, ο ίδιος άνθρωπος θεωρεί ότι η Apple ακόμα δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο εν λόγω σύστημα ώστε να επενδύσει 100% πάνω του όσον αφορά στη φόρτιση και να καταργήσει την παραδοσιακή και κυρίως δοκιμασμένη επιλογή.

Πανίσχυρος επεξεργαστής και χωρητικότητα 1Tb 

Πιθανότατα επίσης, να ενισχυθεί με νέο, επεξεργαστή. Το iPhone 12 είχε τον A14 Bionic, το ταχύτερο μέχρι στιγμής, chipset σε smartphone, οπότε ενδέχεται στο καινούριο μοντέλο να δούμε το A15 που αναμένεται να είναι πραγματικά παντοδύναμος. Φήμες στο μεταξύ θέλουν, τη χωρητικότητα της νέας συσκευής να αγγίζει το 1TB.

IPhone 13 κάμερα

Οι ίδιες φήμες υποστηρίζουν ότι το νέο iPhone θα διαθέτει ultra-wide κάμερα, αναβαθμίζοντας τους αισθητήρες 12MP f/2.4 120º + 12MP f/1.6 OIS του προηγούμενου μοντέλου για άριστη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.