Ο Mark Zuckerberg, υπό την ιδιότητα του CEO της Meta Platforms Inc., μόλις επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του χτίζει το τεχνικό υπόβαθρο που θα επιτρέπει στους χρήστες της να αναρτούν τα NFTs τους στο Instagram, αλλά και να εξορύσσουν κάποια NFTs μέσω του app.

Δεν έδωσε λεπτομέρειες αλλά ήταν λαλίστατος για το υπερσύμπαν

'Εργαζόμαστε στο να φέρουμε τα NFTs στο Instagram μέσα στο επόμενο διάστημα' είπε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο συνέδριο του φεστιβάλ South by Southwest (SXSW). Παρόλα αυτά αρνήθηκε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το πότε και πώς θα δουλεύει το νέο feature.

Getty Images

Αντίθετα, αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο της σχεδόν 50λεπτης συζήτησης μιλώντας για το επονομαζόμενο υπερσύμπαν και το όραμά του για μια πιο 'εμβυθιστική' εκδοχή του διαδικτύου.

> Διάβασε ακόμα: Tα NFTs σαν παγίδα

Ο David Marcus, πρώην στέλεχος της Meta, είχε δηλώσει τον Αύγουστο που μας πέρασε ότι η εταιρεία σκόπευε να δημιουργήσει κάποια features που θα σχετίζονται με τα NFTs, παράλληλα με το Novi, το ψηφιακό πορτοφόλι της εταιρείας.

Η δήλωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Στο συνέδριο του SXSW, που έλαβε χώρα στο Όστιν του Τέξας, ο Zuckerberg συζήτησε επίσης τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποκαλώντας τον 'ένα μαζικά αποσταθεροποιητικό παγκόσμιο γεγονός'.

> Διάβασε ακόμα: Η Ουκρανία σαν φυτίλι της Μέσης Ανατολής

Η δήλωσή του έχει τεράστια σημασία διότι αποτελεί το πρώτο του σχετικό δημόσιο σχόλιο, μετά την έναρξη του πολέμου.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.