Θα αγόραζες iPhone με μηνιαία συνδρομή;

Να και κάτι που μάλλον έρχεται για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη.

Η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει την πώληση iPhone και iPad με συνδρομή στο πλαίσιο της πρώτης μηνιαίας υπηρεσίας υλικού επί πληρωμή. Ακριβώς όπως τα τελευταία δύο χρόνια ενίσχυσε τις συνδρομές "λογισμικού" της μέσω των Apple Music, Apple TV +, Apple Fitness + και Apple Arcade, τώρα στρέφει το βλέμμα της στον κόσμο των συσκευών για να πολλαπλασιάσει τις ροές εσόδων στην εταιρεία. Τουλάχιστον αυτό το σκεπτικό αποκάλυψε το Bloomberg σε μία σχετική έκθεση που διευκρινίζει ότι η μηνιαία χρέωση δε θα είναι απλώς η τιμή της συσκευής διαιρεμένη σε 12 ή 24 μήνες, αλλά μάλλον ένα μηνιαίο κόστος που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί και που θα μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε το τηλέφωνο ή το tablet μας στο τελευταίο μοντέλο που μόλις κυκλοφόρησε. 

Μία ωραία ιδέα

Εν ολίγοις, φαντάσου το σαν ένα είδος ενοικίασης μέσω του οποίου θα μπορούμε να κρατήσουμε ένα iPhone για μερικούς μήνες (έστω για να το δοκιμάσουμε στην πράξη και να διαπιστώσουμε αν είναι το κατάλληλο μοντέλο για εμάς) ή να εγγραφούμε ως fans και να λαμβάνoυμε το επόμενο μοντέλο κάθε χρόνο χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρώνουμε την αγορά κάθε φορά στο 100%. 

Θα αγόραζες iPhone με μηνιαία συνδρομή;

Όπως και οι άλλες συνδρομές της Apple, θα συνδέεται με τον υπάρχοντα λογαριασμό Apple ID του χρήστη, με τη δυνατότητα να συνδυάζει και τις υπηρεσίες AppleCare ή Apple One. 

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που δε γνωρίζεις για το iPhone

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν πρόκειται για μία απόλυτη καινοτομία, δεδομένου του ότι υπήρχε ήδη ένα πρόγραμμα ενημέρωσης για το iPhone που μας επέτρεπε να έχουμε το τελευταίο μοντέλο μαζί με την AppleCare έναντι ενός μηνιαίου τέλους, αλλά ήταν μία προσφορά που αφορούσε στην 24μηνη συνδρομή υπό ειδικές συνθήκες. Η Apple ήδη γνωρίζει ότι το δάνειο ενός μήνα ή η συνδρομή χωρίς συγκεκριμένους όρους δύσκολα θα γίνουν δημοφιλείς αφού λίγοι θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν να επενδύσουν κεφάλαια μηνών για να νοικιάσουν μία συσκευή που θα πρέπει να επιστρέψουν στο τέλος. 

χέρι κρατάει iPhone 12

Πιο πιθανό, λοιπόν, είναι η Apple να προσανατολίζεται σε ένα είδος αναβάθμισης Apple One κατά την οποία θα πληρώνουμε τα προϊόντα της σε μηνιαίες δόσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η συνδρομή για την αγορά ενός iPhone ή iPad μπορεί να αποτελέσει μία νέα λύση για να εξοικονομήσουμε χρήματα από την αγορά μίας νέας συσκευής και να μπορέσουμε να διαιρέσουμε το κόστος σε αρκετούς μήνες χωρίς να επιβαρυνθούμε με πάρα πολλούς τόκους όπως στην περίπτωση της αγοράς τους μέσω τηλεφωνικών εταιρειών. Δεν ακούγεται άσχημο, σωστά;

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος