Όσο το Top Gun: Maverick πραγματοποιεί την κινηματογραφική του επέλαση παγκοσμίως, άλλο τόσο viral έχει γίνει ένα στιγμιότυπο κυριολεκτικά του δευτερολέπτου. Σε αυτό, ο Miles Teller με γυαλιά ηλίου εμφανίζεται χωρίς μπλούζα και ας πούμε ότι λικνίζεται στο ηλιοβασίλεμα προκαλώντας εγκεφαλικά στους απανταχού θαυμαστές του. Φαντάσου κάτι σα μαθήματα ανεπιτήδευτου, boogie coolness στην παραλία, 

Και λέμε ανεπιτήδευτου, γιατί ο 35χρονος ηθοποιός δεν το έκανε επίτηδες, ούτε που του είχε περάσει από το μυαλό.

>Διάβασε ακόμη: Ο Miles Teller και η απίθανη πρόκληση του Top Gun: Maverick

Του βγήκε πάρα πολύ φυσικά. Το ίδιο φυσικά στο μεταξύ, δημιουργήθηκε και το αντίστοιχο GIF. 

Δεν πέτυχε, έτυχε

Για την ακρίβεια, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Extra, ο Teller μίλησε για το κλιπ του δευτερολέπτου που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Teller, ο οποίος υποδύεται τον Rooster στην ταινία, εξήγησε ότι δεν περίμενε καν ότι το εν λόγω στιγμιότυπο θα προβαλλόταν, ενώ χαρακτήρισε ως "ωραία έκπληξη" το γεγονός ότι ο αυτοσχέδιος χορός του συμπεριλήφθηκε στο τελικό μοντάζ: 

 "Αυτός στην πραγματικότητα είναι ένας χορός που εγώ και οι φίλοι μου κάνουμε όταν όλοι χορεύουν πολύ σοβαρά. Ήταν πάντα κάτι που κάναμε για να σπάσουμε λίγο τον πάγο. Δεν ήξερα καν ότι η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω μου εκείνη τη στιγμή που το έκανα."

Κάπου εδώ να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ετοιμότητα του σκηνοθέτη να καταγράψει την εμβληματική πλέον στιγμή και φυσικά τη μετέπειτα ευφυΐα του να την αναδείξει όπως της αξίζει. 

Δες όλα όσα είπε o Miles Teller στη συνέντευξή του στο Extra:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.