Το ιδανικό δωρεάν racing videogame για το μποτιλιάρισμα

Αν βγεις στο δρόμο αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει το μούσι σου μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.

Γράφει: TopGear 25 Δεκεμβρίου 2022

Ίσως να θυμάσαι ότι στην εορταστική αναβάθμιση λογισμικού της Tesla είναι και η πλατφόρμα videogames της Steam. Εκεί στην Tesla σκέφτηκαν ότι είναι καλή ιδέα να παίζει videogames όταν είσαι σταματημένος στην κίνηση. Φυσικά δεν έχουν όλοι το τελευταίο Model S ή Χ της Tesla. Δεν πειράζει όμως ψάξαμε να βρούμε ένα arcade racing videogame -ιδανικό για κινητό- για να παίζεις όταν θα είσαι μποτιλιαρισμένος (με τις ώρες) σε κάποιο αθηναϊκό δρόμο αυτές τις μέρες. Το ζητούμενο ήταν κάτι που να έχει αυτοκίνητα αλλά να μην είναι εξομοιωτής –όπως π.χ. το Dirt-, να είναι δωρεάν και να μην απαιτεί την συγκέντρωση και το "κάψιμο" που απαιτούν κορυφαίοι τίτλοι. Και βρήκαμε! Πάντως μην νομίζεις ότι θα ζήσεις μια εμπειρία όπως η Μικτή Πραγματικότητα της BMW M2.

Asphalt 9 Legends το λένε και είναι απλό (συγκεκριμένα απλοϊκό)

Το λένε Asphalt 9 Legends και μπορείς να το παίξεις χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε racing videogames. Το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο arcade racing videogame είναι ότι έχει πραγματικά όποιο supercar και hypercar μπορείς να φανταστείς. Από BMW και Mercedes μέχρι Lamborghini, Ferrari, πρωτότυπα όπως το DS E-Tense Performance. Έχει ακόμα και Praga R1 που είδες πρόσφατα εδώ.

H συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης