Τώρα θα μπορείς να διορθώνεις τα μηνύματα στο WhatsApp σου

Αυτή η νέα λειτουργία στην εφαρμογή αναμένεται να αποδειχθεί "σωτήρια".

Πόσες φορές σου έχει τύχει να στείλεις το λάθος μήνυμα, στο λάθος άτομο, τη λάθος στιγμή; Σίγουρα πολλές, αν κρίνουμε και από προσωπική εμπειρία, ωστόσο τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη φροντίσει για να μπορείς να διαγράφεις τα -πολύ λάθος- απεσταλμένα μηνύματά σου, εύκολα και γρήγορα. Τώρα, το WhatsApp πάει αυτή τη λειτουργία ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντάς σου να κάνεις και διορθώσεις σε αυτά, για να μπορείς να κάνεις και κανένα ορθογραφικό λαθάκι άφοβα, βρε αδερφέ. 

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, αλλά και εφαρμογών όπως το Viber, το WhatsApp συστήνει αυτό το νέο χαρακτηριστικό που θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και θα μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε τα μηνύματα που έχουμε στείλει.

Έτσι, θα τροποποιείς το κείμενό σου, ακόμη και αν σου έχει ξεφύγει ένα απλό σημείο στίξης, χωρίς να χρειαστεί να γράψεις ξανά από την αρχή το "σεντόνι" που έστειλες στην κοπέλα σου. Είναι η λεγόμενη "Δεύτερη ευκαιρία", την οποία δύσκολα θα δεις από εκείνη οπότε τουλάχιστον το WhatsApp στη χαρίζει απλόχερα.


Πώς να επεξεργαστείς ένα μήνυμα στο WhatsApp

-Για να επεξεργαστείς ένα μήνυμα που έχει σταλεί στο WhatsApp, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το δάχτυλό σου πάνω στο εν λόγω μήνυμα μέχρι να ανοίξει ένα μενού.

-Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις την επιλογή "επεξεργασία" και η μαγεία απλά συμβαίνει.

Μία μικρή διευκρίνιση: Ο χρόνος στον οποίο θα μπορείς να κάνεις τροποποίηση στο μήνυμα αφού το έχεις στείλει είναι μέχρι 15 λεπτά, ενώ ο συνομιλητής θα μπορεί να δει ότι έκανες edit το μήνυμά σου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr